4 неща, за които мъжете мислят, че на жените им пука

3
Добави коментар
mayamishkova
mayamishkova

Какво всъщност искат жените от своя партньор? Мъжете вероятно се питат всеки ден това, но истината може и да е малко изненадваща. В днешно време често хората се запознават в интернет пространството.

 

Много от мъжете си мислят, че жените търсят човек, който е богат, има външност на супер модел и не е бил женен преди. И едва ли не, ако не попадат в тази рамка, нямат никакъв шанс да си уредят среща. В края на краищата, онлайн сайтовете за запознанства са създадени, за да подчертаят основно външните и по-повърхностни качества на човек – възраст, доходи, височина, външен вид, образование и др.

 

Ето и няколко качества, за които мъжете смятат, че са жизнено важни за една жена, а всъщност това не е точно така:

 

1. Финансово състояние

 

Повечето жени търсят мъж, който обича работата си и се наслаждава на това, което прави. Парите са на заден план. Жените търсят мъж, който е амбициозен и устремен към бъдещето, а не такъв, който мисли само за финансовото си състояние и няма достатъчно енергия и свободно време, за да изгради и съхрани пълноценна връзка.

 

 

Всъщност жените не се интересуват толкова много от финансовото състояние на човека, с когото излизат, особено на първа среща. За тях дори може да се окаже по-положително и важно, ако той има 10 лв. в джоба и предложи сладолед в парка, който той да плати, отколкото ако има 1000 лв. и ги заведе в скъп ресторант, където да си поделят сметката.

 

Четете още: Защо е толкова трудно на мъжете да плачат?

 

2. Брак и бебета

 

Мъжете трябва да спрат да си мислят, че всяка жена, с която излизат, е обсебена от идеята за брак и бебета. Тези неща, разбира се, са важни за някои жени, но не за всички. Повечето жени всъщност искат да намерят човек, с когото да бъдат щастливи, а не непременно женени.

 

 

Не всяка жена иска сватба. Много от жените с удоволствие биха заменили сватбеното тържество с почивка на Карибите (например). Много от жените не се нуждаят от пръстен, за да се чувстват обичани, а от отношение, грижа и помощ.

 

Четете още: 15 факта, които не знаеш за твоя пенис

 

3. Кола, бижута и други скъпи нещица

 

Повечето жени не се интересуват от това каква марка кола кара мъжа и не очакват постоянно да бъдат заливани от скъпи подаръци. Много жени предпочитат времето и вниманието на мъжа, пред скъпите подаръци и луксозните автомобили.

 

 

4. Как сте в леглото

 

Мъжете смятат, че всяка жена иска да открие мъж, който е секс-бог в леглото. Всъщност това не е така – жените искат да усещат просто конкретния мъж, когото обичат. Това, което наистина търсят в леглото е човек, който извън него им дава уважение и спокойствие и ги кара да се отпускат и наслаждават на момента.

 

 

Когато мъжете се замислят какво искат жените, е добре да се сетят, че поти всяка жена иска грижовен и подкрепящ партньор. Жените имат нужда от подкрепа за много неща, които изобщо не са свързани с каквото и да е финансово състояние. И нещо много простичко, което е направо №1 в класацията, жените искат мъж, който прави това, което казва!

 

Снимки: josh.greentree, !efatima, Chris Photography(王權, Benoit cars, @sahxic < twitter Foter.com