Силуети при дамските дрехи пролет лято 2016 от Ефреа

21
Добави коментар
efrea
efrea

 

Ефреа те запозна с актуалните принтове, цветове и материи за сезон пролет/лято 2016. В следващите няколко реда добрата фея ще обърне внимание на силуетите при дамските дрехи. Това е малко по-деликатна тема, защото това каква кройка ще избереш зависи най-вече от структурата на твоето тяло. Но въпреки това винаги е  полезно да бъдеш запозната с модните тенденции, може пък да преоткриеш нещо ново за себе си и своя стил.

Само след няколко месеца ще се радваме на щедро слънце, затова трябва да бъдем подготвени с последните модни писъци за сезон пролет/лято 2016. В модния свят 2015 година беше посветена на 70-те години, докато 2016 година обръща поглед повече към 90-те. Хубавото е, че можеш да смесваш стиловете от 70-те и 90-те, т.е. можеш да използваш и дрехите си от миналата година, което определено е плюс, защото отново ще бъдеш в крак с модата. По този начин получаваш възможността да изградиш нов стил, обединение на тези две десетилетия. 

Тенденциите са странни, но и забавни или с няколко думи – през сезон пролет/лято 2016 бъди готова за най-доброто от най-доброто. Разбира се онлайн магазинът efrea.com винаги ти е предлагал и ще продължава да ти предлага най-комфортните дрехи изцяло произведени в България. 

Като цяло през сезон пролет/лято 2016 овърсайз дрехите ще бъдат най-яркият елемент в модните тенденции. Ако имаш определени несъвършенства, които искаш да прикриеш сезон пролет/лято 2016 ти предоставя огромна възможност с голямо разнообразие от по-свободни модели – блузи, рокли, поли. Най-хубавото е, че тези дрехи са в най-различни цветове и дизайн.

Дамските дрехи с по-свободна кройка изглеждат страхотно на всяка фигура. С помощта на правилните аксесоари имаш възможност да подчертаеш своите предимства и тогава визията ти ще придобие завършен вид.