Бизнес новини: Защо вашия малък бизнес нужди на Mobile App

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Присъединете се към нас в Маями, Чикаго или Денвър за нашия ускори Вашият серия Business събитие щафетата през февруари. Открийте решения за оптимизиране на работата в екип, Подобряване на производителността на фирмата, и позицията на вашия бизнес за траен успех. Вижте дати и подробности »

Ако сте собственик на малък бизнес и вашият бизнес не разполага с мобилно приложение, което трябва да се получи един. Като говорим за уеб присъствие е достатъчно, в по-дългосрочен, онлайн активност продължава да се пренасочат към мобилен. Казано по-просто, смартфони Apps са станали твърде важен маркетингов инструмент за собствениците на малък бизнес за без.

Smartphone използване е на една сълза като на края. Почти три четвърти от американците да проверят своите мобилни телефони най-малко веднъж на час, Според проучване на Галъп. Почти всички – 90% – на Ке време мобилни телефони в момента е посветена на използването на приложения, анализ разкрива. Американците сега прекарват повече време в търсене на своите мобилни телефони, отколкото те гледат телевизия.

Това увеличение на използването на мобилни телефони означава Ке смартфон приложения са станали ключов маркетингов инструмент за компании от всякакъв мащаб, включително и малките предприятия. Мобилни Apps-голяма ангажираност с клиенти. Те засили повторни посещения, и позволява голямо разнообразие от онлайн транзакции, включително разполагането на клиентски карти, бутнете промоции и транзакции при електронна търговия. Apps доставят купони и изпращат съобщения Ке изгради продажбите си с клиентите. Apps Също ускори контакт с вашата компания, който подобрява взаимоотношенията с клиентите в един свят, където бързи отговори са ценени от купувачите. Smartphone икони дори помагат за изграждането на марки, като предоставя визуален дизайн Que клиенти разпознае.

Много от собствениците на малки бизнеси все още мислят, Ке получаване на приложение е скъпо и трудно. Те се притесняват за необходимостта от изграждане на различни приложения за различните платформи клиенти са по – IOS, Android, Windows и Blackberry. Те са сигурни за изграждането на динамични или статични приложения, и трудността идва с дизайн ап. Освен това, повечето собственици на малки фирми не разполагат с опит, за да се изгради Себе си приложения.

Свързани: Трябва ли да изнесете Mobile SaaS развитие?

Няколко млади фирми са опростяване на процеса на създаване и тестване на приложения за мобилни телефони, извеждайки инструменти лесно в ценови диапазон от малък бизнес собствениците. Bizness Apps, бързо нарастващия дял на младата фирма от Сан Франциско, например, предвижда собствениците на малък бизнес с шаблон Ке им позволява да се изгради цялостна мобилно приложение, с широк набор от функции – от блог RSS емисии, за да клиентски карти за системи за поръчване на храна към мобилни резервации – за двете IOS и Android в около час. Освен това им влачене и пускане на системата позволява на собствениците да разработят свои собствени Apps, Them домакин, и събира данни за използването на по прост обноски.

Разбира се, собствениците на малък бизнес трябва да се тества за да се гарантира тяхната Apps Ке Те са бъг безплатно. Проучванията показват, Que клиенти са 40% по-вероятно да се откаже Apps, когато срещат бъг.

Друга млада Сан Франциско компания, MyCrowd QA, може да ви помогне с процеса на бъг-тестване. След една-две минути и за няколко долара, MyCrowd ще провежда лов бъг на ап. В рамките на няколко часа, те ще изпрати обратно списък на бъгове. Най-хубавото е, вие ще платите само за бъговете ви одобрят. Защото MyCrowd се основава на повече от 30,000 условни работници по целия свят, които се състезават, за да намерите бъгове, Техният подход е по-бърз и по-евтин – голяма част от 75 процента по-евтино на – от тази на своите конкуренти.

С компании като Bizness Apps и MyCrowd на пазара, малки предприятия вече могат да строят и тестват мобилни приложения лесно и евтино. Дори най-малките дружества вече могат да се възползват от предимствата Ке мобилното приложение може да осигури в привличането на клиенти, ускоряване на продажбите, както и изграждане на марката.