Пе4енката пусна “любовно” видео към песента “MY LOVE”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Адриана Николова – Пе4енката пусна свежо “любовно” видео към последния си сингъл “MY LOVE”. Видеото вече е качено в YouTube канала на Пе4енката и съвсем заслужено събира овациите на феновете. Някои я откриват много женствена и красива, други пък подкрепят самата песен, която е много мелодична и нетипична за изпълнителката.

Във видеото на “MY LOVE” световната шампионка по бийтбокс при жените е “разкъсвана от любовни вълнения и двоумения”, а в ролята на възлюбения е Велин Михайлов, неин близък приятел. Похвално е, че Пе4енката не се страхува да експериментира и да се явява в различни свои роли, а това че върви във вярната посока говори интереса и подкрепата на хилядите й фенове във фейсбук. “MY LOVE” e третият самостоятелен сингъл на Пе4енката, в който освен, че пее то разбира се прави и бийтбокс. Текстът и музиката са нейно дело, а песента се върти с пълна сила в радио ефира, от края на миналата година. “MY LOVE” ще бъде част от предстоящия й албум.

Адриана Николова – Пе4енката става Световен шампион по бийтбокс сред жените през 2012г на Световното първенство в Берлин, а започва да се занимава с бийтбокс едва през 2009г. У нас става много популярна с участието си в песента на Графа и Бобо „Дим да ме няма“. Завърила е Национално училище по изкуства “Любомир Пипков”, специалност – пиано и оперно пеене. Неколкократен шампион е по тенис на маса в родния си град Плевен.

Коментари

comments