Ето кои са претендентките за Мис Плеймейт 2016

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ето кои са участничките в Плеймейт 2016.

Утре ще се проведе церемонията по избирането на „Плеймейт на годината“. В надпреварата ще се включат 8 момичета, които ще направят всичко възможно, за да впечатлят журито. Събитието ще се проведе в столичното заведение RAINBOW PLAZZA, а всички гости ще получат специални подаръци от основния спонсор REFAN. Вече пък може да се закупи специален календар, на който гордо позират всички участнички в конкурса. Естествено – разголени.

Гаджето на Криско е може би най-известната от всички претендентки. Ася Капчинкова ще се бори с кубиците на Дилена Димитрова, която към този момент е смятана за един от фаворитите за спечелването на конкурса. Голямата изненада обаче, може да дойде от Беатрис Христова, която е ЕСТЕСТВЕНО надарена и това може да наклони сериозно везните в нейна полза.

Миналата година конкурсът си навлече много критики, заради прекалено ниско свалената летва за кандидатките. А победителката Виктория Ананиева остана напълно забравена. Елена Кучкова е последната значима носителка на титлата./ОПОЗИЦИЯ

Ето кои са претендентките за Мис Плеймейт 2016 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)