Действията, които показват, че ТОЙ те обича

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Мъжете са различни – някои са склонни да казват на жените си, че ги обичат няколко пъти седмично, докато други предпочитат да доказват любовта си чрез действия, а не чрез думи.

Как да разбереш, че той те обича?

Купува ти сладкишите, които обичаш – той знае кои са любимите си сладки и от време на време ти ги купува, за да те изненада.

Прави ти компания дори когато не му е особено интересно – на него не му е кеф да ходи по магазините, но не би те оставила да го правиш сама. Също така би дошъл на семейно събиране, въпреки че не е голям почитател на такива мероприятия.

Поставя твоя комфорт пред своя – той е готов да лиши себе си, за да може ти да се чувстваш максимално добре. Ще съблече якето си, за да ти е топло, ще ти даде по-удобната възглавница, ще гледа филма, който ти предпочиташ и т.н.

Отменя те в някои задължения – ти трябва да измиеш съдовете, преди да излезеш, но той ти предлага да го направи вместо теб, защото вижда, че нямаш особено желание и се чувстваш изморена.

Гледа те, докато спиш – случвало ти се е да се събудиш рано сутринта и да видиш, че той вече е буден и те гледа с усмивка на уста. Не се стряскай, това не е нещо маниакално, просто той наистина те обича и му доставя удоволствие да те гледа.

Разпитва те за любимите ти сериали – той не им се кефи и ги гледа по принуда, когато сте заедно, но въпреки това от време на време те пита какво се случва с главните герои. На повечето от тях не помни имената, но знае поне как изглеждат.

Гушка те, докато спи – често се случва да те прегръща нощно време, без да се събужда, защото дори в съня си иска да е близо до теб и да те усеща.

Държи се мило с приятелите ти – някои от тях не му допадат, но въпреки това той се държи добре с тях, за да не те обиди и да не създава излишно напрежение.

Изпраща ти SMS преди важно контролно/изпит – той знае, че се притесняваш и затова ти показва своята подкрепа преди този важен за теб момент.

Разхожда кучето вместо теб – навън е студено и тъмно и на него му е жал да те пусне да излезеш, затова разхожда домашния ти любимец вместо теб.

Оставя ти последното парченце от яденето си – хапвате нещо вкусно и той нарочно яде по-бавно, за да има повече за теб и ти оставя последното парче.

Източник: teenproblem.net