Ресторант TABIET

3
Добави коментар
pi77
pi77

„Табиет“ е сред малкото класически ресторанти с градина в София, които могат с цялата си история и развитие да отстояват позицията на едно от любимите заведения на жителите и гостите на столицата.

Вече 11 години Табиет съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки, перфектно обслужване и лично отношение към всеки посетител на двете стилно декорирани зали. А прекрасната градина на ресторанта през лятото предлага уют и спокойствие сред шума на големия град.

Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетие. Сред
непреходните класики са „Агнешко печено“, „Магданозени кюфтенца“, табиетлийски специалитети като „Говеждо Блек Ангъс“, „Свинско джоланче по баварски“, „Банска капама“ и „Родопски сарми“.

Обедното меню е различно всеки ден. На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти.

Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от над 120 вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Табиет е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или роматични вечери в елегантна обстановка.

Ресторантът разполага с две закрити зали. Едната е в старинен италиански стил „Рустик“, с 80 места с приглушена светлина и камина предлагаща уютна семейна обстановка. Другата зала е в съвременен стил със 75 места, където се преплитат модернизъм и средиземноморски елементи, с малко „Ар деко“.

В допълнение към всичко това е закритата тераса, изцяло в средиземноморски стил, с 46 места и уютен дизайн, която предлага на любителите на вечерите навън защита от изненадите на времето.

За горещите летни дни и вечери, „Табиет“ Ви кани и в прохладната си лятна градина с 80 места в 12 елегантни бели шатри. Далеч от шума на града, сред оазис от тишина и високи зелени борове, всеки обед и вечеря се превръщат в специално събитие. Белите покривки в градината са в синхрон с тоновете на лятото и носят усещане за спокойствие, съвършенство и завършеност на чудесната атмосфера.

Подходящо за

сватби

Кухня

фюжън,българска

Тип заведение

луксозен ресторант,Български Ресторант