Ресторант PETRUS

3
Добави коментар
pi77
pi77

Petru’s Experience

За да се влюбиш в дадено място е необходимо много повече от първокласна кухня, перфектно обслужване и приятен интериор. Коя е тайната съставка на доброто прекарване? Нещо, което не е включено в нито едно меню – преживяване!

Точно това предлага новият ресторант Petru’s, чиито собственик Петър Янков търси правилната формула на своя ресторант вече повече от 10 години. Започнал като главен готвач на един от топ ресторантите в Пловдив на едва 22-годишна възраст, той развива шеметна кариера у нас и по света. И всяко ново предизвикателство добавя по нещо към концепцията на Petru’s.

Още за нас:

Ястията, които предлага Petru’s са съчетани от най-доброто, до което се е докоснал Петър Янев по време на своите пътешествия в Европа, Русия и Азия, но приготвени по уникален авторски начин. Продуктите в кухнята са натурални и свежи, в голямата си част – доставени от малки ферми, локализирани в екологично чистите региони на България.

Любопитно е, че селекцията ястия са в доста широк спектър – свежи средиземноморски салати, топли и студени предястия с основа сьомга и други морски специалитети, японска суши кухня, италианска паста и пици на пещ, и традиционно барбекю – можете да избирате от всичко. Винената листа, съставена от повече от 130 етикета допринася за отличното гастрономическо изживяване.

Специални секции

Салон за пушачи

Подходящо за

коледни партита,гледане на мач,сватби,новогодишни партита,фирмени тържества

Кухня

фюжън,българска

Тип заведение

луксозен ресторант,Рибен Ресторант,Български Ресторант

Начин на плащане

В брой – КЕШ