Музикалните награди 359 Hip Hop Awards 2016 със зрелищно шоу!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дни преди на най-мащабното българско хип хоп събитие – 359 Hip Hop Awards 2016, вече са ясни номинациите, селектирани от 359 Академи, включваща 12 представители на музикалните медии и музикални редактори  в България. 24 статуетки ще намерят своите победители сред 75 номинирани, избрани в топ 5 на различни категории. Вотът на феновете тече с пълна сила он-лайн и чрез смс-и, билетите са пред изчерпване и единственото, на което сега остава да обърнем внимание е самата гала церемония и нейните специални изненади и ефекти.

След старт с R&B сет на Марина Кискинова и Лексъс, хитовите изпълнения, заложени в програмата, ще качат на сцената на топ залата EFE на Hotel Marinela за вас – емблематичните Ъпсурт със специален пърформънс, направен за наградите; най-добрият рапър за последните 3 години – 100 Kила; обещаващата Гери-Никол; тийнидолът Атанас Колев; най-добрата група за 2014 – ЕССС; свежите Pavell&Venci Venc; новите тракове на F.O и Спенс и ексклузивните премиери на Ice Cream и Боби Ваклинов и Хонг Конг.

Ударният коктейл от изпълнители и победители по време на награждаването ще е само подгряването за невиждано досега афтър парти, надминаващо по концентрация на хип хоп звезди и най-актуалните черни клубове на българската сцена – DJ Биг Бо, невероятната Касс колегите им, които грабнат сттатуетките за любим диджей селектор на 2015, заедно с всички победители и фенове на едно разтърсващото хип хоп парти в зала EFE на Hotel Marinela. Баровете ще са заредени със шампанското на Рик Рос – BELAIRE, водка NORVEGIA, Jagermeister, RedBull и Coca Cola.

Билетите са все още в продажба на eventim.bg, ticketportal.bg, ticketlogic.bg, както и в Paradise Center на специален щанд срещу главния вход, който ще работи до 4 февруари включително. За най-младите хип хоп фенове е предвиден и билет с придружител, но ограничението е 16+. VIP седящи места на 359 Hip Hop Awards 2016 могат да бъдат закупени само чрез лично съобщение във фейсбук страницата на събитието, а количествата вече са силно ограничени.