Руснак се заклещи в самолетна тоалетна, взеха го за терорист

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ
Руснак се заклещи в самолетна тоалетна, взеха го за терорист
Пътникът от Москва за Амстердам почувствал неразположение и припаднал в тоалетната, екипажът помислил, че не иска да излиза и извикали специалните части за борба с тероризма

29 Януари 2016 12:29
0

принтирай

|

текст

Руснак с разстройство, който тичал на пожар до тоалетната на самолет на KLM-Royal Dutch Airlines по време на полета от Москва до Амстердам бил заподозрян, че подготвя нещо. И командирът на екипажа поискал спешма информация за него от управлението на полетите на летише Шереметиево в Москва.

При кацането на летище „Шипхол“ той останал заключен в тоалетната и отказвал да излезе. На призивите на командира и стюардесата да излезе веднага навън, той отвръщал нещо неразбираемо.

Веднага екипажът на авиолайнера бил евакуиран, наложило се да извикат специалните части. След като разбили вратата руснакът обяснил, че се почувствал много зле и припаднал в тоалетната, като се заклещил и не могъл да стане. Той казва, че не знаел бъкел английски и затова не разбирал, какво му казвали командирък и стюардесата.

В края на миналата година 10-годишен английски ученик от мюсюлманско семейство бе набеден за терорист, след като допуснал правописна грешка и в съчинението си вместо да напише, че живее в „терасиран дом“ (общинско жилище), написал „терористичен дом).