Алуминиево скеле Layher SpeedyScaf – бърз и лесен монтаж

3
Добави коментар
mladen.zahariev.96
mladen.zahariev.96

ИЗДАНИЕ 58  | 2015
Алуминиево скеле. Бърз и лесен монтаж – гъвкаво и приспособимо решение от Лайер

Много нови жилища се изграждат  в близост до летището на Щутгарт. Един от проектите “Garden City” е за изграждането на пет многофамилни сгради. Техните фасади трябва да бъдат завършени само за четири месеца. Монтажниците от фирмата изпълнител  W. Arnold Stuckateur GmbH трябва да монтират, модифицират и демонтират скелето в много кратък срок, за да бъдат в синхрон с изграждането на конструкцията на сградите. Избраното решение е алуминиево фасадно скеле SpeedyScaf на Лайер. Леките алуминиеви рамки на скелето гарантират бърз монтаж и демонтаж на 8000 m² алуминиево скеле с минимално усилие. Допълнително  са използвани конзоли за изнасяне, които позволяват гъвкаво адаптиране към променящата се геометрия на сградите при монтажа на топлоизолационната система.

 

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:
Несравнимо бързо и лесно.
Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции
Безопасна работа от самото начало.
Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
Изключително адаптивна система.
Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
Изключително икономично решение.
Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.