Какво казва за инвестициите, ескорт индикаторът

5
Добави коментар
borsi
borsi

Те ще помогнат да разберете доколко страхът е заложен в цените на акциите

Налице е индикатор, който се позовава на това доколко работещите от Wall Street ползват услугите на момичета на повикване. Колкото повече ги ползват, толкова по-малко са притеснени за посоката на пазарите и обратното. Според момиче, високоплатен ескорт в Манхатън, бизнесът е регистрирал минимален спад от началото на 2016, споменава финансовото издание CNBC.Като цяло, ескортният бизнес бележи сериозен ръст в активността си от финансовата криза насам.

Все още не съм регистрирала спад на бизнеса, коментира младата дама. На въпроса дали е усетила страх и притеснение в клиентите си отговаря, че не точно страх, но много от тях се оплакват от бонусите си и предполага, че не са получили това, което са очаквали, че заслужават. На това мнение е и нейна приятелка. Според нея няма съществена разлика между тази година и миналата година, но забелязват тенденция към това повече от клиентите да купонясват по-здраво. Тази тенденция се отчита и от други момичета. Ескорт индикаторът не се отнася само за американския пазар на акции, а и въобще. Друга индикация за посоката са и цените на момичетата за което споменах в Червило и пазар. При криза цените слизат макар с известно закъснени, а при дъното започват да се качват, като това понякога е рязко покачване и в рамките на кратко време. Това покачване обаче не значи, че жените или момичетата са си намерили по-стабилна работа, защото безработицата все още може да е много висока. Според мен това се дължи на преструктуриране на бизнеса, появата на нов играч (групировка) които е изтласкал обеднялата конкуренция или е притиснала момичетата и е създала монопол.

С излизане от кризата обаче, подобни субекти от ъндърграунда въпреки, че увеличават печалбите си заради покачващите се цени, почти винаги започват да губят и пазарен дял… и така до следващата криза, когато първо много нови самосиндикални момичета излизат да търсят препитание и когато пак е много вероятно да има разместване около дъното на пазара.