Детайлите при дамските дрехи – сезон пролет/лято 2016, от efrea

23
Добави коментар
efrea
efrea

С всеки изминал ден се доближаваме все повече до пролетта и Ефреа се стреми да те запознае с тенденциите за предстоящия сезон във всеки един аспект. Добрата фея е убедена, че нейните съвети ще ти бъдат полезни през сезон пролет/лято 2016. За една жена външният вид винаги трябва да бъде от значение, затова и Ефреа няма да спре да обръща внимание на това, което се случва на световния моден подиум. 

Пролетта – символ на новото начало, на първите топли слънчеви лъчи, на забавлението и на какво ли още не. В света на модата това не е по-различно – всички модни дизайнери са обърнали поглед именно към природата и нейното пробуждане, към нейната красота и чистота. През сезон пролет/лято 2016 имаш възможност да се насладиш освен на голямото разнообразие от цветове, кройки, принтове, но и на   много интересни елементи и декорации. Именно за тенденциите при декорациите и някои интересни особености в иначе класическите модели дамски дрехи предстои да те запознае Ефреа. 

Голи рамене.  Това може би е най-силният моден писък за сезон пролет/лято 2016. Малко са модните къщи, в които този елемент отсъства. Голите рамене присъстват и при ежедневните тоалети и при тези предназначени за официални поводи.

По модните подиуми можеш да видиш голямо разнообразни от дизайнерски решения свързани с голите рамене. От паднали ръкави до асиметрични деколтета. 

Панделките са сладкият елемент за предстоящия сезон. В онлайн магазинът efrea.com ще откриеш правилната за теб рокля с един от най-актуалните детайли.