Риана ще пее на наградите „Брит“ | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ
Риана ще пее на наградите „Брит“
Церемонията по раздаването на Британските музикални награди ще се състои в Лондон на 24 февруари

03 Февруари 2016 17:30
0

принтирай

|

текст

Риана ще пее на раздаването на тазгодишните награди „Брит” и това ще бъде една от първите изяви на певицата след излизането на нейния осми студиен албум „Anti”, който спечели похвалите на критиката.

Церемонията по раздаването на Британските музикални награди ще се състои в Лондон на 24 февруари.

Това е четвъртото им издание, което е съпроводено от изпълнение на Риана, като последния случай беше през 2012 година.

През 2008г. тя изпя хита си „Umbrella” с акомпанимент от инди рок групата “The Klaxons”. След това през 2011г. тринидатката участва в церемонията с три свои парчета – ‘Only Girl in The World’, ’S&M’ и ‘What’s My Name’.

В кариерата си до момента тя има две награди „Брит” за най-добра чуждестранна певица през 2011 и 2012 година. През 2013 г. съвместно с „Колдплей” тя записа „Princess of China”, която бе номинирана най-добър британски сингъл.

„Това ще е едно от първите й изпълнения след излизането на „Anti”, което означава много приятни изненади за британските й фенове”, заяви източник от обкръжението на певицата пред вестник „Сън”.

Други музиканти, които с изпълненията си ще украсят тазгодшините награди са „The Weeknd”, „Little Mix”, Джес Глин, Джеймс Бей, „Колдплей”, Джъстин Бибър и Адел.
„Anti” се смята за отклонение от установения стил на Рияна, като едновременно с позитивните ревюта в медиите предизвика и недоволството на някои фенове.