Какво да облечем на 14-ти февруари? Efrea е подготвила за теб страхотни предложения

17
Добави коментар
efrea
efrea

Февруари е известен като месецът на любовта. Колкото повече наближава Денят на влюбените, вероятно, започваш все повече да обмисляш какво да облечеш. Най-важното условие е мястото, на което ще посрещнеш празника. Облеклото ти трябва да бъде правилно съчетано с идеята на теб и твоята половинка за деня.

И все пак ако предпочиташ да отбележиш празника по класическия начин Ефреа може да ти предложи голям избор от подходящи за теб тоалети. 

Най-труден се оказва изборът на дреха за среща на обяд, но не и когато твоят най-добър съветник относно външния ти вид е онлайн магазинът efrea.com. За обедна среща избери нещо, което да не е прекалено крещящо и в същото време да бъде достатъчно елегантно и романтично. Дори и с дънки и елегантна блуза ще бъдеш в тон с духа на 14-ти февруари. 

За да изглеждаш секси е достатъчно да подчертаеш само една част от тялото си, разбира се, тази, която е най-големият ти плюс. Ако искаш да наблегнеш на бюста си избери рокля или блуза с V- образно деколте и това е всичко, не залагай на къса рокля или пола, тогава би избягала от баланса, а и от нежната романтика на празника. 

Ето какво ти предлага Ефреа…

    efrea.com – Блуза Candisв романтично лилаво                  efrea.com – Блуза Amelia – нежно предложение с дантелен акцент

Ако пък имаш хубави крака избери рокля или пола над или до коляното или пък панталон тип скини и елегантна блуза. Ефреа и в този случай е най-добрият ти приятел.

    efrea.com – Дантелена пола Aglika и сако Matteo                      efrea.com -Панталон Paris по крака е винаги добро решение

Един от най-добрите избори за Свети Валентин е малка черна рокля. Разбира се най-добрите предложения ще откриеш в efrea.com.

     efrea.com – Рокля Santra от ефектен жакард                                   efrea.com – Рокля Alena с цветен акцент

Меките и еластични материи са чудесен избор за всяка фигура. Те обгръщат тялото и подчертават всяка негова извивка по най-правилният начин. 

     efrea.com – Рокля Fresh                                                                        efrea.com – Дамска блуза/туника Mary                       

Секси не означава само стегнато и оскъдно облечено тяло. Можеш да изглеждаш съблазнителна и по много други начини. Добър избор може да бъде и един страхотен кашмирен пуловер или друго плетиво, с което ще изглеждаш умопомрачително, заради мекотата и женствеността, която излъчва допирът на подобна тъкан. Освен това не трябва да забравяш, че февруари е зимен месец и е желателно да си подготвена и за по-ниски температури, особено ако си решила да прекараш празника на някое планинско местенце.

      efrea.com – Мека блуза от плетиво в цвят екрю                            efrea.com – Блуза Coral от меко плетиво с вълна

Откажи се от идеята да изглеждаш по-слаба с по-тесни и впити по теб дрехи, които смяташ, че биха “прибрали” излишните килограми. Най-важното е дрехите, с които си облечена да ти бъдат комфортни и да прикриват “несъвършенства”, само така ще се чувстваш уверена и красива.

В efrea.com ще откриеш правилният за теб размер дрехи, с които освен, че  ще се чувстваш удобно, но и ще изглеждаш зашеметяващо.

    efrea.com – Риза Verona в розово                                                   efrea.com – Туника Nightfall в цвета на любовта

Относно цветовете вариантите са също много, но разбира се червеното е най-логичният цвят. Розовото пък е един от цветовете на 2016 година и макар да е все още февруари няма нищо лошо в това да бъдеш с една крачка пред останалите в модната си осведоменост. 

     efrea.com –  Вълнена дамска блуза Zelda                                          efrea.com – Дамска рокля Inaya

Какво ще облечеш на 14-ти февруари е изцяло твой избор. Ефреа те съветва да заложиш на комфорта и красивата си усмивка, само така ще се чувстваш и изглеждаш красива и специална. Опитай се да разбереш какво място е предвидила твоята половинка и бъди подготвена.

Ако не празнуваш Свети Валентин, Трифон Зарезан също може да бъде повод да се облечеш елегантно и да излезеш с приятелки. Все пак добрият външен вид и доброто забавление не се определят от календара, а от вътрешното усещане и желание.   

Виж и другите статии в блога на efrea.