Поръчай маркови очила и слънчеви очила от САЩ – Ray-ban, Tom Ford, Oakley, Persol, Maui Jim, Hugo Boss, Ermenegildo Zegna и…

229
Добави коментар
Martin_Georgiev
Martin_Georgiev

С BuyNowFromUsa може да бъдете оригинални през летния сезон със слънчеви очила директно от САЩ. Имате избор от безброй модели на марките Ray-ban, Tom Ford, Oakley, Persol, Maui Jim, Hugo Boss, и още много други, които не се внасят в България.

Бъдете в крак с модните тенденции в света без да е нужно да обикаляте всички възможни магазини и да търсите определен модел. Просто влизате в buynowfromusa.com и всичко става лесно и бързо.

Свържете се с нас и ни изпратете линк, за да можем ние да Ви върнем оферта с доставна цена от Америка до България.

Всички артикули, които внасяме от Америка са оригинални и с доказано качество. Работим само и единствено с големи доставчици, които държат както на качеството, така и на цената.

Не се притеснявайте за това да не пристигне реплика или счупен продукт, защото екипът ни в САЩ проверява всяка пратка стриктно и безусловно. Не можем да си позволим проблемни поръчки, фалшифа стока или счупени артикули, защото рязко ще си сринем репутацията, която градим години наред.

Поръчките от САЩ с BuyNowFromUsa пристигат в срок от 2-3 седмици, като моментално получавате известие след като пристигне в офиса ни.

 

Изпратете ни запитване за продукт на:
[email protected]
www.buynowfromusa.com
+359 884 777 966