Психолог, логопед в София- Belmondo

9
Добави коментар
belmondo.bg
belmondo.bg

 

Център за личностно развитие “Belmondo” преплита в себе си актуалните изисквания и установените във времето ценности. Услугите, които предлага са предоставени с висок професионализъм и са съобразени изцяло с нуждите и желанията на клиента. Отдадеността, обективността и конфиденциалността са част от изграждащите елементи на идеологията на Центъра. Различните и многобройни квалификации на специалистите, които работят тук, спомагат за намирането на най-добрия подход съответстващ на изискванията на клиента. Основната цел на Център за личностно развитие “Belmondo” е да повиши качеството на живот на хората, които му са се доверили, като ги придружи по пътя на промяната по един деликатен и ефективен начин.

Материалната база е съвременна и предразполагаща. Тя включва психологически кабинет, логопедичен кабинет и семинарна зала с 30 места. Залата от своя страна разполага с вентилация, климатизация, мултимедиен проектор, озвучаване и място за пушачи. Локацията е удобна и лесна за намиране. В близост има места за безплатно и платено паркиране, както и спирки на градския транспорт. В съседство сa магазин Jumbo, Bulgaria Mall, както и до и множество други търговски обекти.

Всяка първа неделя от месеца се провежда ден на отворените врати. Центърът ще бъде на разположение за всеки, който пожелае да се запознае отблизо с дейността му и да зададе своите въпроси свързани с услугите които предлага. Посещението е безплатно и може да бъде заявено като се свържете чрез контакт формата, посочения имейл и телефон.