Дами и господа, представяме ви диамантените маратонки на Jimmy Choo

1
160
Добави коментар
svetla58
svetla58

Диамантените маратонки на Jimmy Choo
Ако този сезон трябва да си изберем някого, когото да следваме, то нека това бъде Jimmy Choo и посоката му на движение към бъдещето… луксозното, бляскаво бъдеще. Серията „DIAMOND Sneaker” е предназначена за всички, но ще бъде оценена подобаващо само от мнозина.

Това е серия, говореща за красотата на блясъка, но не се изчерпва само с лъскавите кристалчета. Става дума за един изцяло нов тласък на възможностите за традиционното създаване на ежедневните спортни обувки, които са завладели целия свят. Досегашните практики са вече променени и става дума за използване на съвременни иновации при материалите и дизайна. Резултатът е следващо поколение oversized маратонки, което е визуална композиция от рафиниран спортен силует на винтидж маратонките за бягане, посипани със солидно количество диаманти. Тъй като старите и новите светове се сблъскват, познатото става неразпознаваемо. Излезте от „тогава” и скочете в „сега”.

Вдъхновен от формата на диамантите, Jimmy Choo са създали дизайнерски подсказки за платформите – изчистени и семпли, напомняща на оригиналния Nike Air VaporMax. По-максималистична в изпълнението си обаче, базираната във Великобритания модна къща, обърна поглед към класическата спортна реколта за състезателни обувки и я миксира с изискана и чиста горна форма – за перфектен баланс на тенденции и дълголетие. Огромна, прозрачна и структурирана подметка. Контраст с тази ултрамодерна подметка е горната част, която вкарва ретро звученето в цялата композиция с гладки метални и кожени инкрустации.

В духа на настъпващите празници и тенденцията, която върви здраво пристисната към тях, а именно блясъкът и магията на нощта, от модната къща стигнаха още по-далеч, като облякоха цялата тази амалгама в разкошния блясък на кристалите Swarovski.

Диамантените маратонки също се гордеят и с функционалност, осигурена от ключови гъвкави точки, позволяващи движение, като същевременно запазват здрава структура.

В 12 цветови вариации. Всеки диамантен дизайн на маратонките изисква специално внимание; стилът на лукса е украсен с кристали Swarovski® – за мъже и за жени. Допълнителните стилове включват тонална кожа в палитра от бяло и сребристо за жените и кехлибарен, черен и тъмносин цвят с бяло – за мъжете, както и лимитирано издание на изкъпани в сребро питони.

Това е традиционна преконфигурирация, луксозно предефинирана и спортно насочена игра в сценария на Jimmy Choo.

За да покаже новаторския, игрив и провокативен характер на серията „DIAMOND Sneaker”, Джими Чу възложи на френско-италианския кинорежисьор Лиза Паклет да заснеме нестихващата енергия и техничност на два модерни street денсъра. Време е да стъпваме върху диаманти. Дойде ново време. Време, в което да преминем на друго ниво.

Редактор: Марина Делева