СДРУЖЕНИЕ ЮНИТИ

3
Добави коментар
unity_found
unity_found

Сдружение „Юнити “ поставя въпроса за правата на гражданите и овластяването им като основен приоритет за успешното и устойчиво развитие на страната ни. Чрез консултиране, обучения и редица други дейности „Юнити“ инвестира в иновативност на гражданите и към подобряване правата на хората в световен мащаб.

Подкрепяме местни НПО , работещи по правата на жените за постигане на реалната им равнопоставеност във всичките и сфери на обществен живот и за премахването на всяка форма на дискриминация.

 Стимулираме сътрудничеството между гражданското общество, бизнеса,националните и местните власти с цел подобряване на качеството на живот и възможностите за развитие на хората в България.

Генерираме социални инвестиции от частни лица, бизнес сектора и различни публични и частни източници на финансиране;Предоставяме техническа подкрепа на граждани, фирми и организации, които работят за удовлетворяване на социални нужди на обществото на национално ниво;Допринасяме за ефективността, устойчивостта и многообразието на социални програми в България. Посредничим чрез предоставяне на професионални съвети, консултации, оценка, наблюдение и проследяване изпълнението на проекти и програми;Насърчаваме прозрачност, отговорност и професионализъм чрез придържане към високи етични стандарти;Работим в сътрудничество с други граждански организации на национално и местно ниво за развитие на социалната отговорност и устойчивост на гражданския сектор в България.

Екипът ни се състои от опитни професионалисти, експерти в различни области, с успешна практика в разработването, изпълнението и отчитането на проекти. Нашите консултанти са подготвени да отговарят на всички нови предизвикателства , свързани с ефективното усвояване на средствата от европейски и други донорски програми и фондове.

Ние ценим партньорства, както като източник на финансиране и като грант-машина. 

Споделете Вашите идеи и заедно ще ги осъществим!