Системата ZEITGARD за почистване на лице

5
Добави коментар
Lio4ko
Lio4ko

10 пъти по-ефективно от традиционното почистване! Ръчното почистване на кожата премахва само по-големите замърсители. Частиците, които се натрупват в малките гънки и пори на кожата, не могат да бъдат напълно почистени. Системата ZEITGARD позволява цялостно почистване дори и на тези зони. Благодарение на комбинацията от специалните влакна на четката и почистващите продукти, които образуват мрежеста структура, замърсяванията могат да бъдат премахнати дори и от трудно достъпните места. По този начин кожата е 10 пъти по-добре почистена в сравнение с традиционното ръчно почистване. Тя става видимо по-мека, свежа, добре поддържана и оптимално подготвена за следващата грижа. Така подхранващите съставки могат по-лесно да проникнат в кожата и да разгърнат  пълното си действие. Освен това четката нежно стимулира кожата, благодарение на което тя запазва еластичността и младежкия си, стегнат вид. Кожата придобива свеж, розов тен. Премахването на излишния себум и мъртвите клетки позволява регулиране на дейността на кожата. По този начин е възможно да се намалят или дори избегнат несъвършенствата.

Регулиране на интензивността Благодарение на различните нива на скоростта, интензивността на почистване може да бъде настроена спрямо нуждите на кожата. В началото е препоръчително да започнете от първото, най-ниското ниво. След като кожата свикне, скоростта може да бъде увеличена. Ниво 1 осигурява изключително нежно почистване, което се препоръчва в началото на приложението на уреда. Ниво 2 осигурява по-интензивно почистване. Ниво 3 предлага най-добри резултати и е идеално за не толкова чувствителни зони от кожата и за изключително интензивно почистване.

Почистващи продукти

Почистващи продукти ZEITGARD са специално пригодени и съвместими с четките. Вискозността, т.е. консистенцията им, е така разработена, че при отделните нива на мощността да не се получава нежелано потичане или напръскване. Доказаният ефект от почистването с уреда е гарантиран само в комбинация с почистващите продуктите ZEITGARD. По принцип можете да ползвате други продукти (например Алое Вера или почистващия крем Nanogold), но не можем да гарантираме същите резултати. Ако някой е свикнал да почиства лицето си само с вода, това по принцип може да се прави и с ZEITGARD Cleansing Device, но не е препоръчително в дългосрочен план. Кожата се нуждае от почистваща козметика, която цялостно премахва замърсяванията и грима. Почистващ крем за чувствителна кожа (със светлорозов цвят) нежно почиства, овлажнява и успокоява кожата. Кремът с екстракт от памук е разработен специално за потребностите на деликатната чувствителна кожа. Кремообразната консистенция отпуска и успокоява кожата. Почистващ гел за всеки тип кожа (със светлосин цвят): почиства интензивно и подхранва. Леко пенливият гел с неутрално pH прави кожата гладка и свежа. И двата продукта са достатъчни за 30 приложения (125 мл/ 1 месец).

За поръчка

Цената на продуктите можете да видите в каталога.

За поръчка кликнете ТУК.