Отслабване за 28 дни с програмата LR Figuactiv Body Mission

4
Добави коментар
Lio4ko
Lio4ko

Figuactiv Body Mission е научно разработена програма за отслабване, която съчетава всичко важни фактори за една успешна диета.

Искате най-накрая да имате успех с отслабването ? От личен опит знаете, че много от диетите са едностранчиви, сложни или трудни за изпълнение.  Програмата на Figuactiv Body Mission е различна!

Лесно – вашият пълен пакет с всичко необходимо. Балансирано хранене, целесъобразни помощници в диетата, страхотни екстри: просто не можете да объркате нищо.

28 дни – Поставяте си цел, поръчвате и започвате веднага. В продължение на 28 дни Figuactiv Body Mission ви води към желаното тегло.

Действа – Интелигентно организирана програма за оптимално снабдяване с хранителни вещества. А благодарение на голямото разнообразие, издържате много по-добре на диетата.

Какво включва Figuactiv ?

Основните продукти са храни, заместващи хранене: шейкове, супи и блокчета. Заместителите на хранене заместват точно едно пълноценно хранене и съдържат всички важни хранителни вещества като витамини, минерали и др., от които се нуждае организмът, като обаче имат значително по-малко калории от едно нормално хранене. При Figuactiv се използват хранителни продукти за заместване на хранене. Има много други диети, които са едностранчиви и често водят до дефицит на хранителни вещества.

Какво получавате ?

2 х Figuactiv шейка по избор (Ягуда и банан; Latte Macchiato; Ванилия) 450 г кутия

1  х Figuactiv супа по избор (Картофена супа; Доматена супа; Супа със зеленчуци и къри) 500 г кутия

1 х Figuaactiv vital (заместител на хранене подобен на мюсли с парченца червена боровинка) 450 г кутия

1 х FIguactiv опаковка блокчета по избор (Карамел; Ягода и йогурт; Нуга) 6 бр. х 60 г

1 х Figuactiv билков чай – 250 г

1 х Figuactiv протеинова напитка – 375 г

1 х Pro balance – 360 таблетки

Шейкър – подарък

Какво трябва да правим ?

Заместете 2 хранения на ден с продукт Figuactiv (шейк, супа, блокче). Благодарение на това вие: ще намалите броя на калориите и тялото ще гори мазнини, ще снабдявате организма с микроелементи (витамини, минерали), ще се чувствате здрави и активни, няма да се откажете от вкусната храна. Пригответе си сами нормално 1 хранене на ден. В идеалния случай това би бил обядът. Но по практични причини много хора предпочитат това хранене да е вечер.

 

Допълнителни продукти:

Протеинова напитка

Протеиновата напитка Figuactiv осигурява оптимално снабдяване с протеини благодарение на 5 различни протеинови компонента от животински и растителен произход: соев протеин, суроватъчен протеин, калциев казеинат, млечен протеин и яйчен белтък. Компонентите с растителен и животински произход са така съчетани, че да осигуряват оптимална наличност на протеини. Комбинацията снабдява с балансирано количество аминокиселини. С напитката вие приемате минимум 10 г чист протеин (в зависимост дали приготвяте напитката с вода или обезмаслено мляко). Препоръчително е да консумирате протеиновата напитка най-вече вечер или между храненията, когато почувствате глад.

Препоръчителен прием: една лъжичка (10-12 г) на ден смесена свода или нискомаслено мляко

Figuactiv билков чай

Пиенето на много течности е важно не само по време на диета. Немското дружество по хранене препоръчва минимум 1,5 литра течности на ден. Изключителната комбинация от различни билки на чая Figuactiv е приятен начин за утоляване на жаждата. Съдържа: зелен чай, листа от мате, кора от лапачо, листа от коприва, чай ройбос, лимонова трева, сладък корен. Начин на приготвяне: залейте 1–2 пълни ч.л. чай с вряща вода (около 200 мл), покрийте и оставете да постои 5–7 минути, след това прецедете. Препоръчваме пиене на 3–4 чаши чай на ден. Съдържанието от 250 г е достатъчно за приготвяне на приблизително 100 чаши чай.

Про баланс

Съвременният начин на живот и неговият ритъм водят до редица негативни последици. Стресът, неправилното хранене и нездравословните навици могат да повлияят негативно на организма, като нарушат алкално-киселинния баланс. Алкално-киселинен баланс означава правилно съотношение между киселините и основите. Той е важен не само за дейността на ензимите, но като цяло за всички жизненоважни биохимични реакции. ProBalance снабдява организма с алкални минерали, които балансират съотношението между киселинните и основните субстанции в организма. Магнезий, калций, мед, хром и молибден са някои от необходимите за тялото вещества, съдържащи се в продукта. Той не съдържа лактоза, което го прави подходящ за хората с лактозна непоносимост. Избрани съставки: калий, магнезий, калций, мед, хром, молибден.

Препоръчителен прием: 3-4 таблетки дневно

За поръчка 

Всички продукти могат да се поръчват отделно. За цена и кодове на поръчката, моля вижте каталога.

Попитайте за промоции или отстъпки.

За поръчка натиснете ТУК.