Реновиране, ремонт и дизайн

1
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Възползвайте се от 15 дни безлихвено отложено плащане

Скъпи клиенти,

щастливи сме, че вече можем да предложим по-гъвкава програма за плащане на предлаганите от Стил Билд Груп услуги.

Ако искате да се възползвате от нашите услуги, но до заплата Ви остават броени дни и не може да заплатите веднага заявената от Вас услуга, бихте могли да се възползвате от отложено плащане ‘Плати После‘.

От днес, бихте могли да заявите желаната от Вас услуга с ‘Плати После’ – правите заявката си, при одобрение от страна на нашия партньор Кредисимо АД, се възползвате от 15 календарни дни гратисен период, който започва да тече от датата, на която стартира изпълнението на възложената към Стил Билд Груп задача, за да заплатите с 0 лв. оскъпяване. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите компании, които вече я предлагат.

 

Отложено плащане ’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да ползват услугите ни веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 – 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

 

Услугите на Стил Билд Груп се предлагат за отложено плащане след оглед и оформяне на оферта с крайна стойност. Услугата може да бъде използвана и за частично плащане по предоставената оферта.

 

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Консултант на Стил Билд Груп изпраща на посочен от Вас e-mail заявление за покупка с ‘Плати После’, в което фигурира описание на заявената от Вас услуга и цената и.

2) Попълнете необходимите данни в заявлението и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона ‘Завърши поръчката’.

* Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

 

3) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

 

4) След като изпълнението на възложената задача към Стил Билд Груп стартира, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

 

Повече информация за услугата и често задавани въпроси може да прочете тук: https://platiposle.bg/faq

Ако имате въпроси свързани с услугите ни или искате да заявите безплатен оглед и оферта , пишете ни

 

© 2016, Стил Билд груп . Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Related