Романтичен и закачлив маникюр за Свети Валентин

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

С наближаването на Свети Валентин романтичното настроение е навсякъде! Дори и върху ноктите ви! Чудесна идея е да се поглезите с празничен маникюр за специалния ден, който не само ще зарадва вас и околните, но и ще поддържа розовото ви настроение през студения зимен февруари.

Вече ви дадохме идеи за това какъв подарък да изберете за половинката си, представихме ви няколко идеи за страхотен тоалет по случай празника и ви подшушнахме как може да изненадате любимия мъж насаме. (Не пропускайте да се запишете за съвместната игра на eMODNO и Bra Clinic, където може да спечелите ваучер на стойност 100 лева или един от 20-те ваучера на стойност 20 лева за стилно и секси бельо – ТУК) Сладурският маникюр с малки сърчица, нежни нюанси на розово и червено или деликатни декорации ще бъде чудесен начин да придадете финален завършек на визията си.

Освен това всеки повод да разчупим традиционните си едноцветни нокти е добре дошъл! По всяко време от годината семплотата и монохрома са за предпочитане, освен в най-романтичния месец. Затова побързайте да ангажирате маникюристката си и я предупредете, че предстои да развихри въображението си. Ако пък сами предпочитате да оформяте маникюра си, въоръжете се с търпение и няколко бутилки от любимия си лак и дайте воля на най-смелите си идеи. В интернет има наистина страхотни видеа с DIY St. Valentine’s Day маникюри, показани стъпка по стъпка, от които може да почерпите вдъхновение.

Ние подбрахме нашите идеи от Pinterest и се погрижихме да отговарят на най-актуалните модни тенденции. Да бъдат семпли и неангажиращи, но в същото време интересни и привличащи вниманието. Ще се радваме да чуем кой маникюр ви допада най-много?