Какво ви очаква през 2016 година- част 5- Зодия Змия (родените през 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

42
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Какво ви очаква през 2016 година- част 5- зодия Змия (родените през 1965, 1977, 1989, 2001)

Какво ви очаква през 2016 година- част 5- зодия Змия

Години на змията: 1965, 1977, 1989, 2001

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак не е змия, а дракон.

Змията като енергия е свързана с огъня и лятото, като огъня представлява интелект, любопитство и страст. Най-често с маймуната имат еднакви интереси и цели.
Способността на маймуната да се учи и приспособява бързо се съчетава много добре с интелекта на змията.
Маймуната представлява и метал, а  зодиите, които представляват този елемент носят пари на тези, които са свързани с огън. Всичко това прави хората от тези два знака идеални бизнес партньори, които взаимно се допълват. Всяко предизвикателство, през което преминат заедно ще ги учи на нещо ново и ще ги прави по-способни.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: Вероятно е да срещнете проблеми в тази област, но можете да се справите с тях като работите по-усърдно. Усилията, които полагате ще си струват в крайна сметка. Независимо колко трудни изглеждат нещата, постоянството и търпението ще ви донесат успех. Важно е да не се отказвате.

Смяна на работно място: Ако имате възможност за по-добра работа, не изпускайте шанса. Тази година ще имате късмет с парите.

Богатство: Доходите ви постепенно ще се увеличават през годината, но е добре да харчите парите си разумно и то само за неща, които наистина ви трябват. Влагайте време и усилие в работата си и ще бъдете успешни.

Любов: Годината на маймуната е добро време да създадете връзка. Ще се запознавате с много различни хора и това е възможност да срещнете подходящ за вас партньор. Тези от вас, които вече са обвързани вероятно ще са в много добри взаимоотношения с половинката си.

Социален кръг: Помагайте на хората и създавайте колкото можете повече нови приятелства, но се уверете, че можете да се доверите на хората, с които се сприятелявате. Всеки човек, който допуснете до себе си може да ви донесе нови преживявания или да ви научи на нещо- независимо с добро или лошо. Независимо от това с колко хора се запознавате, никога не забравяйте най-близките си приятели, на които винаги можете да разчитате.

Кавги: Независимо дали става въпрос за лични отношения или бизнес, постарайте се възможно най-бързо да се сдобрите с човека, с който се карате. Избягвайте излишни спорове, защото така губите времето си, а именно то ви е нужно, за да постигнете целите си.

Здраве: Имате късмет, защото тази година не е вероятно да имате проблем, свързан с вътрешните органи. Тренирайте редовно, но много внимавайте да не се контузите. Тренировките са изключително ефективен начин да се освободите от стреса, който може да ви донесе ежедневието. Това да сте спокойни ви прави способни да се справяте с всички трудности, пред които се изправяте.

Общото ви състояние: През годината ще имате много различни възможности и е добре да обмисляте всяка една от тях внимателно преди да вземете решение.
Стига да мислите преди да действате и да се стремите към това да постигате целите си, ще бъдете щастливи.

Маймунки за късмет през 2016 година може да намерите тук: http://www.charmedastrology.com/2016Godinana-ognenata-Majmuna-c-177.html

Материала е подготвен за вас от Мартин Колев специално за charmedastrology.com 

Related