Най-търсените мъжки часовници Hugo Boss Orange от блога на georgi georgiev

2
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Най-търсените мъжки часовници Hugo Boss Orange

Часовници HugoBoss Orange са за тези, които предпочитат спокойния подход в живота. Часовници с ежедневен външен вид, което в никакъв случай не влияе на индивидуалността и високото им качество. Ако сте спортно изглеждащ господин, който има младежко излъчване, е крайно време да закупите часовник BOSS Orange. По-долу ви представяме някои от най-продаваните модели на марката, които ще ви помогнат да направите избор.

1.Мъжки часовник Hugo Boss Orange 1513009

Моделът 1513009 е с висококачествена текстилна каишка в цвят военно зелено. Този здрав часовник притежава сив корпус с йонно покритие от неръждаема стомана и сива метална катарама. Това е най-големият от часовниците в линията Orange, с диаметър от 50 мм. Сивият циферблат има текстурирана повърхност и е брандиран с логото Boss, отпечатано в ярко оранжево. Часовите индекси и стрелките са във военно-зелен цвят, като каишката. Часовникът използва кварцов механизъм и е устойчив до 3 АТМ под вода.

2. Мъжки часовник Hugo Boss Orange 1513001

BOSS Orange 1513001 е часовник за мъже, поради своя хладен и мъжествен дизайн. Череният корпус и верижка от неръждаема стомана предоставят остър, но атрактивен контраст с оранжевите акценти разположени върху циферблата. Подобно на описания по-горе модел, този също е брандиран с оранжево лого, като при него и индексите са в оранжево. Както е подходящо за мъжествен му вид и усещане, допринася извънгабаритния корпус с диаметър 48 мм. Часовникът използва кварцов механизъм с три стрелки, които лесно можете да се наблюдавате през минерал-кристалното стъкло, което е устойчиво на надраскване.

3.Мъжки часовник Hugo Boss Orange 1512998

Сивото може да бъде мрачен цвят, но когато се свърже с оранжево, цялостния вид може да стане свеж и жизнен, както се вижда на този часовник. Моделът BOSS Orange 1512998 е с корпус от неръждаема стомана с диаметър 42 мм. Стилната каишка от найлон е също в сиво и оранжево, допълвайки сиво-оранжевата комбинацията на циферблата. Цветът на панела, който също е сива, се съчетава добре с цялостната цветова схема на часовника. Този спортен часовник е водоустойчив до дълбочина от 30 метра(3 АТМ).

Цялата колекция часовници Hugo Boss Orange може да разгледатe на https://timezone24.bg/hugo-boss.