Beurer масажна възглавница MG 147

1
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Beurer масажна възглавница MG 147. Почуствайте мистичният Шиацу масаж в домашни условия.

Характеристики:

Успокояващ шиацу масажВъзможност за масаж на врата, гърба, тялото крака и др.4 въртящи се масажни елемента за Шиацу, въртящи се по двойки в различни посоки2 настройки за различни посоки на масажаЛесна работа с ръчен превключвател контролПовърхност направена от дишаща материяПриложено се използва велкро лентиМощност: прибл. 12 WРазмери: 40 x 27 x 12 cmОсветени копчета за управление и възможност за загряванеВъзможност за закачване към стол с помощта на велкро ленти

За масаж шиацу:

Шиацу е разработена от около 100 години в Япония форма на масаж на тялото, въз основа на съчетаване на традиционната китайска медицина . В основата е система енергопроводящите алеи (меридиани) в човешкото тяло. Целта на масажа шиацу е засилване на физическото, емоционалното и духовното здраве на човека. За това трябва да се елиминира енергийните блокади и застои в енергопроводящия път и са стимулирани механизми за саморегулиране на организма. Масажист постига това с плавни движения по електропроводящих алеи (меридиани). Въпреки, че буквалният превод на думата „шиацу“ и означава „натиск с пръсти“, с изключение на пръстите, при масаж се използват юмруци, лакти и колене. Масаж шиацу  имат релаксиращ или стимулиращ ефект и често се прилага за лечение на конкретни точки на мускулите, болки и умора.

Поръчайте този модел Beurer масажна възглавница MG 147  по телефона или следвайки стъпките за поръчка! Очакваме Вашите заявки.