Съвременна система за GPS контрол и мониторинг на автомобили, бусове и камиони

1
Добави коментар
zlatko.dimitrov
zlatko.dimitrov

Съвременна система за GPS контрол и мониторинг на автомобили, бусове и камиони

Ние предлагаме GPS система за за контрол и управление на автомобилен парк и оптимизаране на свързаните с него разходи. Internet базирана система даваща възможност за съхраняване на копие от базата данни на работното място, което позволява вариант за Off-Line работа. Към GPS системата непрестанно се добавят нови модоли и функции, които се добавят автоматично при обновяването на софтуера.

Предимства на системата GPS Logistic:

Доживотна гаранция, а при необходимост от гаранционни ремонти те се извършват в населеното място, където оперира транспортното средство; Модул „Уикенд” за отчитане използването на служебните автомобили за лични цели във връзка с данък „Уикенд”. Свързване и четене на данните от бордовия компютър на лекотоварни автомобили и бусове; GPS оборудване за хладилни камиони свързано с данните за температурата на хладилния агрегат, контрол на отварянето на вратите, работения режим на агрегата и друга информация; FMS модули за връзка с бордовия компютър на MAN, IVECO, DAF, SCANIA, MERCEDES, RENAULT и VOLVO, като информация е достъпна за оператора от работното му място; “ПАНИК БУТОН” с вграден GPS позволяващ изпращането на алармен сигнал, съдържащ координатите на устройството; Проследяване на вашия автопарк от мобилния си телефон чрез мобилната версия на програмата; Дистанционна комуникация с водача – чрез навигация GARMIN, смартфон или таблет; GPS оборудване за дърводобивни фирми;

Описание на системата:

Системата GPS LOGISTIC представлява висококачествена комбинация от модул за сателитно проследяване и устройство за мобилна комуникация (GPS+GSM). Комбинацията от двете устройства позволява много възможности, като например:

Проследяване на превозните средства в реално време Подробна информация за движението на автомобилите за минал период Данни за разхода на гориво Двустранна комуникация между водача и оператор Показания на километража на превозното средство Модул за идентификация на водач Справки в графичен и табличен вид Генериране на пътен лист Следене за спазване на определен маршрут Следене за използване на автомобила в работно и извънработно време Виртуален тахограф Напомняне за ремонти и обслужване на автомобила Изчисляване на стойност на поддръжка Изчисляване на цена на преход на километър Изчисляване на цена на работа на място

Какви са ползите са Вас:

Използването на системата води до намаляване на злоупотребите, особено на кражби на гориво и използване на автомобилите за лични цели; Спазване на маршрут и график; Оценяване на реалните разходи за използване на автопарка; Идентификация на водача при възникнали проблеми; Защита на автомобилите от кражби; Подобряване на пътната култура на водачите.

Гаранция и сервиз на оборудването

Фирмата гарантира качеството на предлаганата услуга. Гаранцията, която даваме на разработените и инсталирани от нас GPS устройства, важи за целия период на използване на услугата. Инсталация и сервиз се извършват в базата на фирмата или на място при клиента (за цялата територия на България).

Безплатно получавате:

Безплатен софтуер за наблюдение на автомобилите. Безплатно  мобилно приложение за smart телефон или таблет. Неограничен брой на потребителските профили. Съхранение на информацията на сървър за неограничен период от време. Разработка на поръчкови GPS модули.