Започнаха снимките на „Междузвездни войни: Епизод VIII“

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Рей направи първите си стъпки в Междузвездни войни: Силата се пробужда и ще продължи героичното си пътешествие с Фин, По и Люк Скайуокър в следващия епизод от продължаващата сага на Междузвездни войни – Междузвездни войни: Епизод VIII, чиито снимки стартираха в Pinewood Studios в Лондон на 15 февруари 2016.

В Междузвездни войни: Епизод VIII, написан и режисиран от Райън Джонсън, който продължава историята, започната в Междузвездни войни: Силата се пробужда, се завръщат Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Донал Глийсън, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи и Анди Съркис. Към тях се присъединяват носителят на „Оскар“ Бенисио дел Торо, номинираната за „Оскар“ Лора Дърн и изгряващата звезда Кели Мари Тран.

Междузвездни войни: Епизод VIII е продуциран от Катлийн Кенеди и Рам Бергман, с изпълнителни продуценти Джей Джей Ейбрамс, Джейсън Макгатлин и Том Карновски, а към екипа на филма се присъединяват едни от най-добрите оператори, монтажисти, сценографи, специални ефекти и други в киноиндустрията.

Международната премиера на Междузвездни войни: Епизод VIII е насрочена за 15 декември 2017.

Коментари

comments