Реновиране, ремонт и дизайн

1
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Продайте жилището си на по-висока цена с готов проект за реновиране

 

Ако имате къща, апартамент или стара сграда, която продавате но е в лошо състояние и това  значително намалява цената й, то ние  можем да ви помогнем да продадете по-бързо и лесно имота си.

Има много жилища, които са с добра локация, голяма квадратура, хубава гледка или прекрасен двор, но т.к не са поддържани се продават на  значително по-ниска от пазарната цена.

От друга страна има клиенти, които биха закупили подобен имот, стига да са наясно какво точно и за какъв бюджет би се ремонтирало. Голяма чат от потенциалните клиенти не купуват имоти, които харесват заради евентуални допълнителни разходи по ремонта на жилището.

Ние ви предлагаме възможност да предоставите на бъдещите купувачи точен проект за реновиране на жилището ви, като повишим значително цената на имота ви и ви осигурим по-голямо търсене на пазара на имоти. От друга страна клиентите ще са доволни и сигурни, че това е всичко, което трябва да платят.

Всичко,което трябва да направите е да се свържете с нас и наш консултант ще ви предложи гъвкави схеми за изготвяне на проекта ви.

Продайте жилището си умно и без да губите нищо!

 

 

© 2016, Стил Билд груп . Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Related