Прополис Bee Pure GASTRO – ПОМАГА ПРИ СТОМАШНИ И ЧРЕВНИ ПРОБЛЕМИ

17
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Джинджифил – успокоителен ефект за стомаха и червата. Bee Pure прополис с повече от 300 биологично активни съединения. Bee Pure цветен прашец от специалната далматинска билка Цистрозе: богата на витамини (A, B1, B2, B6, C и E), минерали и микроелементи (калций, магнезий, мед и желязо), без алкохол, без глутен, без захар. Ръчно производство без химикали и добавки. Специално от пчелите от природен резерват в Далмация, Хърватска.

Gastro тройна комбинация:

Bee Pure прополис с най-високо качество, 100% чист и непроменен. Bee Pure цветен прашец е естествен източник на важни витамини, минерали и микроелементи като витамини А, В1, В2, В6, С и Е, както и калций, магнезий, мед и желязо. Допълнителна съставка джинджифил на прах – естествен лек за стомаха и червата.

Bee Pure Gastro е специална комбинация от прополис, пчелен прашец и джинджифил, добита в резултат на интензивни проучвания, доказали идеалната допълваща се комбинация от тези вещества.

Bee Pure Gastro е чист и висококачествен натурален продукт. Разработили сме иновативна технология, която произвежда пчелен прополис Bee Pure без използване на химически продукти като алкохол, метанол или други добавки. Следователно той остава 100% в естествената си форма.

Тъй като нашата цел е да запазим естествената сила на пчелните продукти, всички съответни биоактивни вещества в продуктите Bee Pure остават непроменени. 100% чиста природа, така че ценните витамини, минерали и микроелементи се запазват напълно. Няма други подобни продукти на пазара.

Препоръчителната продължителност на лечението е най-малко 1 месец с 2х2 капсули дневно.

Препоръчителна дозировка: При превенция: 2×1 капсула дневно (1 опаковка = 1 месец). При хронични оплаквания: 2х2 капсули на ден (2 опаковки = 1 месец). При остри симптоми: 3×2 капсули дневно (3 опаковки = 1 месец).

Съдържание: 60 капсули от естествена целулоза . Приемат се преди хранене. Състав на препоръчителната дневна доза (4 капсули): 800 мг чист прополис, 400 мг цветен прашец и 400 мг джинджифил на прах.

Начин на употреба: като хранителна добавка за възрастни: 2х2 капсули дневно. Алтернативно, съдържанието се разбърква в храна, която се консумира. За да се вземе необходимото количество биоактивни съединения, се препоръча редовен прием. Тъй като това е естествен продукт, може да се приема като добавка към медицински предписана терапия без противопоказания.

Предупреждение за АЛЕРГИИ: Хората, които са алергични към пчелни продукти, не трябва да използват Bee Pure прополис. За да се изключи възможна алергия, е необходимо да направите тест. Отваря се капсула и малко количество от праха се прилага към вътрешната страна на долната устна. Ако съществува алергия, тя се забелязва в рамките на 2-3 минути под формата на леко зачервяване.

Срок на годност: 2 години