Вижте предметите, които ще защитят дома ви?

2
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Причината за наличието на негативна енергия в дома е възможно да е урочасано жилище или стопаните на жилището. Мнозина от хората, които са се изравяли лице в лице с този проблем, обикновено намират различни предмети, за които не е ясно как са попаднали в този дом.

Това не е единствения начин за наличието на негативна енергия в жилището, това може да се получи, ако в него е влизал  човек с негативни черни мисли или член на семейството, който е бил болен и е починал в дома.

Отрицателната енергия се усеща на момента и оказва силно влияние върху отношенията в семейството. Ако често се развихрят семейни скандали без конкретна причина, това е сигурен белег за

Advertisement:

наличието на лоши сили.

Верен белег за това е и неадекватното поведение на домашния ви любимец. Ако поведението им е нервно, не желаят да стоят вътре и предпочитат да спят до вратата, наложително е да вземете мерки. Ето кои предмети могат да защитят дома ви от отрицателна енергия.

Живи растения

Някои растения имат способността да поглъщат отрицателната енергия. Ако живеете в къща, хубаво е на двора да имате засадена  трепетлика, люляк, топола или липа.

А ако сте в апартамент, можете да направите композиция със зърна от царевица, ръж или овес, които гонят злото и привличат плодородие, слънце и радост. Можете да поставите и едно вечно зелено

растение.

Игла

Задължително трябва да основно да почистите дома си, ако има урочасване. Обърнете особено внимание на прозорците, огледалата и всякакви стъклени повърхности. Когато свършите с това, забодете игла от долната страна на изтривалката пред вратата, за да се предотврати връщането на лошата енергия. Същото може да направите и с пердетата в различните стаи. Така ще попречите на злото да влиза през прозорците.

Огледало

Ако смятате, че имате враг, снабдете се с няколко малки огледала. Тези от стари пудриери също ще ви свършат чудесна работа. Отблъснете вредното, негативно влияние на външните хора като поставите срещу всеки един прозирец по едно огледало, гледащо навън.