Ръчно изработено стоманено колие Сърце с аметисти

1
Добави коментар
teoniko
teoniko

Описание на продукта:

Уникално ръчно изработено колие Сърце с аметисти. Един чудесен подарък на любим човек за всеки повод. Бижуто е уникално и няма как да бъде повторено едно към едно. Стоманата с която работим е медицинска, клас 316L – от тази стомана се изработват медицински инструменти, протези, импланти, използва се и в стоматологията. Поддържа се много лесно, не изисква специални препарати – само вода, сапун и мека кърпа. Аметистите, които сме използвали при изработката на това колие Сърце с аметисти са във формата на кръгли мъниста, без фасетиране, с размери 4 и 8 мм в диаметър. Аметистите са с тъмно виолетов цвят, който символизира всичко магично, стимулира интуицията. Размерите на колието са както следва височина – 4,5 см, ширина – 3,5 см. Колието Сърце с аметисти се предлага с връв от естествена кожа с диаметър 2 мм и дължина 50 см. 

В случай че това бижу е изчерпано, то може да бъде поръчано специално за Вас. При поръчката се уточняват размерите на бижуто и размера на камъните. Срока за изработката е 3 работни дни след финалното уточнение на всички детайли. 

Ако този продукт ви е харесал, можете да направите запитване за него:

Плащане и доставка

ВЗЕМЕТЕ НАШАТА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКА НА СТОЙНОСТ НАД 65,00 ЛВ
Плащане
В магазин Teoniko можете да заплатите по няколко начина в зависимост от вашите възможности и предпочитания.

1. Наложен платеж – поръчвате стоката и я заплащате на куриера при получаването и.

2. PayPal – системата на PayPal предлага сигурни разплащания онлайн по целия свят. Със PayPal вашите лични данни са защитени. Ако изберете този начин, то вие ще бъдете пренасочени към сайта на PayPal, където ще можете да осъществите плащането при 100% сигурност.

3. Банков превод към фирмената ни сметка – след уточняване на подробностите около вашата поръчка, ще ви предоставим банкова сметка по която да преведете нужната сума. Отново плащането ви е защитено на 100%.

Доставка
Доставката на поръчаните от вас бижута се извършва в рамките на 2 работни дни от получаване на поръчката. Ако направите поръчка до 15,00 часа, то вашите бижута ще бъдат предадени на куриера още в същия ден и на следващия ден ще можете да ги получите. Ако поръчката е направена след 15,00 часа, то бижутата ще бъдат изпратени на следващия ден. Ако поръчката е направена в събота след 12,00 часа, то бижутата ще ви бъдат изпратени в понеделник. Ако поръчката е направена през почивни дни или официални празници, то предаването на бижутата на куриера ще се извърши в първия работен ден след почивните/празничните дни.

Можете да изберете дали те да бъдат доставени до офис на куриерска фирма (работим с Еконт Експрес, Спиди, Български пощи) или до вашия дом/офис. Доставките се извършват във времето от 10,00 до 18,00 часа. Задължително предоставяйте телефонен номер за връзка, за да може куриера да уточни с вас къде точно да бъде извършена доставката. Цената за доставката се заплаща от купувача. Сумите за наложения платеж и доставката се заплащат на куриера при получаване на продуктите.

Ние се стараем да сме коректни с Вас, за да сте доволни от работата си с нас !

Според тарифният план на куриерската услуга цените са приблизително:
За пратки до 1 кг цената за доставка е от 4.30 до 5.50 лв.
За пратки от 1 до 2 кг цената за доставка е от 7.80 до 9.30 лв.
За поръчки над 65,00 лв – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.