Ани Цолова сложи силикон? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: ladyzone.bg

 Ани Цолова напоследък подозрително е напълнила пазвата си, пише ПИК.

По тялото на водещата на Нова телевизия се очертават съблазнителни извивки, за които много фолк певици биха й завидели, пише ежедневник.

Много от зрителите заподозряха, че е прибегнала към услугите на пластичен хирург. Според колеги на журналистката обаче това не е много вероятно.

„Тя беше много отслабнала преди време, а това се отрази основно върху деколтето й. Напоследък се е поналяла, та затова и гърдите й пораснаха“, твърдят в Нова тв. Въпреки това обаче разликата в гръдната обиколка на водещата изглежда твърде голяма, за да се дължи на няколко допълнителни килограма към теглото й.

В същото време не се забелязва въпросните килца да са се лепнали върху дупето, краката или някъде другаде по тялото й освен на бюста. Възможно е Цолова да си е поставила най-малкия имплант в бюста, който е само 325 кубика. По този начин гърдата се повдига леко, без това да бие драстично на очи.