Как да изглеждаме по-високи?

1
Добави коментар
biomall
biomall

Високите момичета с дълги крака винаги предизвикват реакция в мъжете, поради тази причина много от дамите недоволстват от размера си и търсят начини поне визуално до променят нещата. В тази статия нашият екип ще Ви даде няколко модни съвета, чрез които да изглеждате по-високи и със завидно дълги крака.

Единият вариант е да съчетавате дрехите по специален начин или по-точно, да избирате горната и долната дреха да са в един цвят. Така визуално ще се създаде илюзия, която ще Ви направи да изглеждате по-високи. Друг трик свързан с цветовете и шарките на дрехите е носенето на вертикални ивици. Препоръчва се да са от черно и бяло или да са съчетани по такъв начин, че да контрастират.

Променете модела панталони

Много жени се отказват от високата талия, това обаче е препоръчително за ниските дами. Всъщност високата талия е задължителен елемент при Вас. Без значение дали ще изберете пола или панталон, сложете долнището върху блузата. Този тип дреха ще издължи краката Ви. Освен талията е хубаво да обърнете внимание и на модела на панталона, носете такива, които само в края леко се разширяват, но внимавайте, ако се разширяват прекалено ще изглеждате смешно. Избягвайте широките долнища, нека описват внимателно Вашето краче, само малко разширяване в края, нищо повече.

За да можете винаги да създавате илюзия, че сте високи дами с прекрасни форми, трябва

 правилно да избирате дължината на дрехите. Или трябва да са много къси или много дълги. Ако си изберете пола или рокля до колената, ще изглеждате по-ниски, от колкото всъщност сте.

Изхвърлете широките дрехи

Никога ама никога повече не носете широки и дълги блузи, якета и рокли. Широките дрехи допълнително създават впечатление, че сте ниски. Все пак искате да се отървете от това, нали така?

Обичате ли деколтетата? Всъщност без значение какъв е отговора, красотата изиска жертви. Преминете към V-образни деколтета. Този вид визуално правят разстоянието между брадичката Ви и гърдите да изглежда по-голямо, то от своя страна удължава цялото Ви тяло.

На много дрехи се слагат колани, обаче има малък трик свързан с коланите, който може да Ви помогне в борбата с размерите. Какъв е той ли? Всъщност е много простичко по-ниските жени трябва да носят по-тънки колани. Малките колани удължават талията, а големите я отсичат.

„Не“ на големите чанти и дългите коси

Продължаваме с трикчетата. Дамите с мини размери, определяни като джобни гаджета трябва да забравят за още няколко неща. Първо изхвърлете големите чанти. Това е много важно, колкото по-големи са Вашите чанти, толкова по-ниски ще изглеждате. Много са удобни и практични, но все пак красотата е важна. Другото нещо, което трябва да се промени е дължината на косата. Ако не Ви се иска да я режете, то трябва да си правите такива прически, които ще направят косата Ви да изглежда по-къса. При ниските дами е добре косата да е 4-5 пръста под рамото. Ако е по-дълга ще Ви „скъсява“.

Накрая идва време за обувките. Всички знаем, че високите токчета ни правят високи. Да, обаче и тук си има изключения от правилата. Колкото по-дебело е едно токче, толкова по-малки ще изглеждате Вие. Избирайте средно дебели токчета, прекалено тънките уморяват краката много бързо, а и носенето им е доста болезнено. Освет това трябва да избягвате обувките с големи кайшки. Ако не сте фен на токчетата има и друг вариант. Модните специалисти твърдят, че ниските дами трябва да се насочат към заострените обувки, защото те удължават краката.
Накрая за да се успокоят мини дамите, проучванията показват, че много от мъжете предпочитат по-ниските дами, защото не обичат нежните половинки да са по-високи от тях.