Galaxy S7 и S7 Edge представиха от Samsung на Mobile World Congress

8
Добави коментар
mymobspot
mymobspot

Новите флагмани на Samsung бяха представени преди ден на Mobile World Congress. Ще започнем с прегледа едно по едно.
S7 е с 5.1-инчов Quad HD Super AMOLED дисплей. Камерата не е толкова изпъкнала, както на предния модел. От Samsung са послушали потребителите (или може би не) и са върнали слота за microSD карта. Смартфона има сертификат IP68, което означава, че е водо и прахо устойчив, като естествено не можете да оставите телефона да плува цяла вечер при рибките в аквариума. Оперативната памет е 4 GB. Батерията е 3000 mAh. От Samsung казват, че 12 мегапикселовата камера тази година е с възможност да улавя повече светлина (с над 50% повече от предния модел), че фокусира много по-бързо и т.н., но както много добре знаем, всичко това ще стане ясно след подробните тестове на апарата.
S7 Edge е с  5.5-инчови екрани и видимо по-малък от останалите смартфони на такава големина.Също има слот за microSD карта до 64 гб, сертификат IP68, а батерията му е 3600 mAh.
И двата апарата идват с Android 6.0 Marshmаllow с TouchWiz интерфейсa на Samsung. Както и при LG G5 и тук е налична функцията за винаги включен екран, което улеснява прегледа на нотификейшъни, календар, час и т.н.
Още утре, всеки фен на марката у нас ще може да си направи предварителна поръчка за някой от двата модела на Samsung в Теленор, Мтел или Виваком, а самите телефони ще бъдат налични на 8 март, но само за тези, които са направили предварителна поръчка. 100 от закупилите S7/S7 edge в този период ще получат като подарък очилата за виртуална реалност Gear VR на Samsung. Всички останали ще могат да си закупят новия Samsung на 11 март.

11 total views.Comments comments