Как да изглеждаме по-слаби?

1
Добави коментар
biomall
biomall

Всяка една жена иска да изглежда зашеметяващо и прави различни неща за да постигне целта си – грим, прически, дизайнерски дрехи. Факт е и, че някои по-пищни дами искат да изглеждат по-слаби, макар че всяка една дама е красива. За да помогнем на момичетата, ще Ви представим няколко модни съвета, които ще Ви помогнат да изглеждате по-слаби.

Какво да променим в типа обличане? Хубаво е по-пищните дами да избират тоалети, които да са в един цвят или ако имат някакви формички, то да не са много големи. Фигурките и многото цветове на тоалета привличат вниманието точно в тялото. Едноцветните и по-тъмни дрехи създават впечатление за тънка талия.
Препоръчително е да заложите на вертикалните ивици. Те ще издължат тялото, така ще изглеждате по-слаби и по-високи. Както се казва с един куршум два заека.

Така всяка една жена, знае, че има модели дрехи, които не са подходящи за нейното тяло. Кои модели рокли обаче са подходящи за пищните мадами? Рокля с „А“ форма тясна горе в гърдите и разкрояваща се надолу. Също така може да опитате с рокли които се имат „колан“ точно под бюста и след това вече стават широки. Тези модели насочват вниманието върху лицето, а не върху тялото. Така ще можете да прикриете зоните от тялото, които Ви притесняват. Освен това, ще можете да покажете уменията Ви да се гримирате.

 

Продължаваме нататък. Много е важно да избирате дрехите си точно във Ваш размер, нито по-малки, нито по-големи. И в двата случая дрехите ще Ви направят да изглеждате смешни, а не красиви. Не използвайте тези дънки или панталони, те само ще влошат нещата. Изберете по-отпуснати модели, по този начин ще изглеждате по-стилни и привлекателни. Но не прекалявайте, прекалено широките дрехи ще Ви направят по-закръглени и ниски.

Искате да използвате коланче, добре. Изберете от по-тънките. Те ще издържат талията Ви, този визуален ефект ще направи така, че да изглеждате по-високи и по-слаби.

Чудесно е, че повечето жени обичат да си слагат верижки на прекрасните вратлета, но има малка подробност. Ако сложите прекалено натруфени украшения, те ще привличат внимание точно в областта на корема, за това наблегнете на изисканите простички верижки. Както се казва простотата е финес, но това важи само за дизайна, с други неща е в пълно противоречие.

Така, дамите, които желаят да изглеждат по-слаби, трябва да наблегнат на методите за издължаване на фигурата. V-образно деколте, дълги рокли и поли, малки чанти и накрая на високите обувки. Изберете обувката по няколко критерия. Да не е с много дебело токче, да не е прекалено висока и най-важното да е удобна. Чрез триковете за издължаване на талията и краката, ще изглеждате и по-слаби.

Накрая, но не на последно място идва стойката. Изправете се и не се прегърбвайте. Стойката е много важна, лошата стойка означава няколко лоши новини в едно- по-ниски, по-пищни и неуверено изглеждащи дами.
Скъпи момичета, натрапените разбирания за това, колко слаб трябва да е човек, за да изглежда „добре“, никак не са верни, не е нужно да си супер слаба, за да си красива. Всеки един човек е красив, само трябва да го покаже. Пищните дами могат да бъдат изключителни и с лекота да привлекат нечие  внимание, стига само да знаят, как да се възползват от това, което имат.