Едни от най-добрите афродизиаци

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Храната има особено въздействие върху сексуалния ни апетит. Еротично въздействие! Има вкусотийки, които са способни да направят страстта под завивките в пъти по-силна и разтърсваща. Затова… Нека се запознаем с едни от най-добрите от тях!

**Кафе
Събудете половинката си с ароматно кафе и ще я събудите и за палаво начало на деня. Доказано е, че любителите на тонизиращата напитка са големи любовчии и изпитват по-голяма наслада от секса. Това е така заради кофеина, който има способността да стимулира сърцето и да ускорява кръвообращението. Това прави кожата и мозъка много по-чувствителни на всякакви видове дразнители илиии… ласки. Още повече, че в кафето се съдържат белъчини, които се отразяват благотворно на хормоните на човек и повишават либидото.

**Яйца
Те са страхотни любовни стимуланти, заради белтъчините, на които са особено богати. Добавете и богатството на витамин А и получавате истинско любовно биле.

**Стриди
Един от най-известните афродизиаци и определено има защо. Те преливат от цинк, а това вещество повишава в пъти сексуалната възбуда.

**Карамелени близалки
Ароматът им е страшно възбуждащ за мъжете, а сами можете да се досетите, че начинът, по който се консумират е много сексуален. Така че използвайте ги в леглото и експериментирайте с тях смело. Ще видите – няма да съжалявате!

И накрая, нека си го кажем! Истината е, че на колкото и афродизиаци да заложите, ако не сте с човек, който ви пали и привлича, работата няма как да стане. Така че използвайте ги най-вече, за да разнообразите сексуалния си живот.