Зловещо убийство в Москва

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Телевизия LifeNews публикува запис, на който се вижда са облечената в черно жена размахвайки явно главата на детето, циркулира пред входа на метрото. По данни на телевизията тя заплашвала да се взриви. Впоследствие се изясни, че у нея не е имало експлозив.

Близките магазини и търговски обекти бяха евакуирани, блокирана бе и улицата, на която се намира спирката на метрото. Районът бе отцепен.

Очевидка разказа пред телевизия „Дожд“: “Излизах от търговския център, опитваха се да не ме пуснат. Там имаше много хора, те тичаха, викаха „теракт, теракт“. Видях как жена ходи пред входа на метрото, цялата беше в черно. Тя не беше не дори с някакъв свитък, а направо с глава. Може би това беше глава на дете, както шептяха в тълпата. Тя викаше нещо“.

След ареста на жената властите потвърдиха, че тя наистина носила отрязана глава на дете. Тя била дрогирана.

Според телевизия „360 градуса“ жената викала, че е терористка и „ненавижда демокрацията“.

По-рано днес стана известно, че в опожарено столично жилище бе намерено дете с отрязана глава. То било на 4 годинки. Жилището се намирало близо до метростанцията, където се появила убийцата, която била всъщност детегледачка на жертвата. По предварителни данни 39-годишната детегледачката била от Узбекистан.

„Изчаквайки родителите да излязат от жилището с по-голямото дете, по неустановени причини тя убила детето, запалила апартамента и се скрила“, съобщиха разследващи. LifeNews отбеляза, че при разпита престъпничката признала, че изневярата на мъжа я тласнала към зловещото убийство.

Следователите веднага я пратили на психиатър. Зловещата убийца била нелегална имигрантка в Москва и нямала разрешително за детегледачка.