Този баща не успя да сбъдне детската си мечта, но за сметка на това вижте какво направи с детето си!

1
Добави коментар

Още от ранна детска възраст на малките момченца им се втълпява, че те трябва да си играят с колички и камиончета, и тракторчета и прочие. Незнайно защо на децата им се налага, че момиченцата трябва да си играят с кукли, а на момченцата с моторчета и колички. Факт е, обаче, че това страшно много запалва момченцата по мощните возила и високите скорости, а отдавна вече е доказано и, че почти всеки втори човек е любител на високите скорости. А бащата от това видео по-долу определено е любител на бързите коли и автомобилите като цяло. 

Advertisement:

Advertisement:

Очевидно фактът, че има момиченце не притеснява бащата да я научи и да осъществи детската си мечта в нейно лице. По всичко изглежда, че той доста добре е обучил малката си принцеса да познава различните марти автомобили, а демонстрацията тя самата прави, докато е качена на сладка тротинетка, предават колегите от bgkef.com.

Сигурно, ако детенцето бе момченце, бащата щеше вече да го е научил и на някои трикове, но в случая тази красива госпожица се представя повече от добре, а баща ѝ е страшно горд от нея, че е толкова добра ученичка. Вижте видеото и ще се убедите сами!