Тази жена си направи сладко селфи с детето си, без да знае какво ще се случи малко по-късно! Вижте!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Това е историята на Кори и Мантиа. Те са гаджета още от ученическите си години. Само 3 години, след като завършили гимназия решили да се оженят и да създадат семейство. А малко след това на бял свят се появява и прекрасният им син, за който те дълго мечтали. Един ден майката решила да си направи сладко селфи със сина си. Но тя и не подозирала, че това ще бъде последната ѝ снимка с детето ѝ…

На 20 септември 2014 г. се случва нещо ужасно. Те биват буквално пометени от пиян шофьор на пътя. Шофьорът на колата се връщал от сватбен прием и според полицаите е употребил голяма доза алкохол, която всъщност е и главната причина за катастрофата. В произшествието на място загива синът на Кори и Мантиа, а 24 часа по-късно от раните си загива и бащата на детето- Кори. Жената, която е била в колата с шофьора-убиец също загива на място, а Мантиа по чудо оцелява. 

Снимките от мястото на произшествието казват повече от хиляди казани думи, коментират колегите от lifebg.net. 

А нашият екип Ви призовава в никакъв случай да не сядате зад волана, ако сте употребили дори минимално количество алкохол. Един човешки живот не струва колкото 5, 10 или 20 лева, дадени на таксиметровия шофьор, за да Ви прибере безопасно вкъщи.