Потресаваща история! Това момиче разбира, че нейният дядо всъщност ѝ е баща! Вижте какво се случва с нея след това!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Джоди получава писмо от майка си по пощата, от което разбира, че нейният дядо всъщност ѝ е баща, а до това се е стигнало, след като майка ѝ е била изнасилена от собствения си баща. За случая знаела само бабата, която всъщност отгледала и Джоди, защото майка ѝ имала тежки психически проблеми, в следствие от нанесената травма преди години.

След като Джоди разбрала, че нейният дядо всъщност ѝ е баща, тя изпаднала в тежко депресивно състояние. Отслабнала до критични килограми и се разболяла от анорекция. За да прехвърли прага на смъртта Джоди близо 4 месеца лежи по най-различни клиники, като в тях лекува анорексия, тежка депресия и желанието си да се самоубие.

Майката на Джоди дълги години живяла с тази тайна, но един ден решила да признае на дъщеря си кошмара, в който е живяла като малка. А самата Джоди решила да направи историята си публично достояние, за да покаже на всички като нея, че не са сами и, че има и други хора с душевни травми, като техните, разказаха колегите от strumarelax.com. А сега Джоди е превъзмогнала почти нацяло психическите си травми и се опитва да се върне към пълноценния си живот.