Това видео ще Ви накара да настръхнете!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Тя се казва Даниел Якобс и сама решава да публикува клипа във виртуалното пространство. А само за минути видеото се превръща в хит и за по-малко от 4 месеца събира над 7 200 000 гледания. С коментарът си, който тя прави към видеото, пък, помага на стотици хора, които в последствие изказват голямата си благодарност към нея. 

Даниел е болна от синдрома на Асперген. Този синдром представлява психично разтройство от спектъра на Аутизма. Първоначално жената си признава, че много трудно говори публично за заболяването си, но в крайна сметка е решила да заснеме видеото, за да покаже на всички хора, като нея, че едно куче наистина може да промени животът им. Тя се заснема в момент на криза, когато започва да се удря и самонаранява. В този момент при нея идва кучето ѝ, което започва да прави всякакви опити да предотврати следващ удар на Даниел върху самата себе си. Бута ѝ ръцете, дърпа ѝ ръкавите. А, когато Якобс се свлича на земята плачейки, кучето започва да я утешава и да ѝ помага по-бързо да премине кризата. 

Самата Даниел разкрила, че лично тя е обучавала кучето си да усеща, кога е изпаднала в криза, за да ѝ пречи да се самонаранява, разкриха колегите от bgkef.com. А в интернет пространството валят благодарности към Даниел, че е заснела видеото, защото по този начин е помогнала на много други хора, които страдат от същото заболяване.