Можете ли да кажете, че това е самотна майка на 2 деца?! Вижте нейната уникална история!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Майката решила да покаже на бившия си какво е изпуснал, като създаде свой профил в социалната мрежа „Инстаграм“ и канал в YouTube, където публикувала свои наистина интересни и дори похотливи снимки. А резултатът е над 50 000 последователи в „Инстаграм“ и над 320 000 коментара в YouTube-канала. 

Преди 2 години Трейси е принудена да се подложи на операция за смяна на силиконовите ѝ гръдни импланти. Само 5 дни след операцията, обаче, приятелят на Трейси, с който са заедно от 5 години, а след това и годеници, я напуска без кой знае какво обяснение. Оставяйки я с две деца, които към този момент са на 5 и 2 годинки. 

Противно всички очаквали, че Трейси ще се затвори в себе си, но тя се заела с изморителни тренировки. Всеки ден тя тренирала поне по 1 час, а освен упражненията се записала и на бокс. Подложила се на диета и в крайна сметка резултатът не закъснял. Според Кис, една майка на две деца не трябва задължително да е затворена и облечена с дълга и старомодна жилетка. Дори напротив. Може да бъде по-секси дори и от някоя млада девойка, която винаги се е поддържала и не е раждала. 

Не е ясно дали бившият ѝ в крайна сметка е съжалил за това, че я е напуснал, заради предишният ѝ външен вид. Факт е, обаче, че доста хора на негово място определено биха се позамислили дали не са направили грешка, съдейки я по това как е изглеждала преди, защото сега е просто уникална, коментираха колегите от lifebg.net.