Важно! Всеки Българин трябва да прочете това!!!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Днес, искаме да Ви запознаем с един материал, който всеки българин трябва да прочете! Той е публикуван в гръцкият вестник „Симера” и буквално разпердушинва страната и народа ни!

Според материала у нас се води целенасочена политика за обедняване на хората, идеално контролирана от родните управници, с помощта на директиви, който са уж европейски.

За да оцелее българинът е принуден да работи много, за заплащане, доста по-близко от това в страните от третият свят, от колкото до европейското. По-страшното, обаче е, че той не смее да се оплаче от това. Защо, ли? Защото не може да си го позволи! Българинът трябва да работи, за да си плаща сметките, да си купи храна, лекарства, да облече децата си. За нашенците не е ненормално да ходят болни на работа, просто защото нямат друг избор!

Гръцките медии, обясняват това поведение на примирение с факта, че ние не можем да си позволим да протестираме и един ден, предават колегите от mall359.bg. Гърците разкриват грозната картина – дори един ден, прекаран в отстояване на правата ни, може да се окаже пагубен за оцеляването на обикновеният човек! Ние сме заробени от работодателите си, от банките си, от политиците си. Едно по-сериозно заболяване у нас е равносилно на почти смъртна присъда, защото  за разлика от политиката за обедняване, здравната ни система не работи…

Гърците се удивляват на примирението, в което цял един народ може да живее и допълват, че ако нещата останат същите българският народ, скоро ще изчезне!