Това дете вижда за първи път родителите си! А реакцията му разтопи хиляди сърца!

1
Добави коментар

За съжаление не винаги децата се раждат със равен старт в живота. Едни имат всичко необходимо да растат добре, но не са здрави, а други, пък, се раждат напълно здрави, но нямат достатъчно финансови средства, за да водят пълноценен живот. Разбира се, материалните блага, които могат да се дадат на едно малко дете, в никакъв случай не могат да се сравняват с факта, че то не е напълно здраво, ако такава бъде съдбата му. А това малко момиченце на име Пайпър от Охайо, САЩ успя да разтопи хиляди сърца по цял свят.

Advertisement:

Advertisement:

Малката Пайпър се ражда със силно далекогледство. Но никой не установява тази диагноза, защото детето не показва явни признаци на болестта. Майката, обаче, започва да се притеснява, когато детето навлязло във възрастта, в която трябва да проходи, а Пайпър дори не искала да пълзи. Тогава родителите ѝ се консултирали с педиатър, а той ги посъветвал да заведат момиченцето на очен лекар, защото може би причината е в зрението. И точно това се оказало. Очният доктор веднага установил, че Пайпър има силно далекогледство и веднага ѝ придписват +5.00 диоптъра на едното око и +7.00 на другото.

Първоначално момиченцето се съпротивлявало, докато ѝ слагат очилата. А моментът е запечатан на видеоклип. Когато баща ѝ и ги поставил, обаче, е детето за първи път видяло хубаво родителите си, физиономията и изражението ѝ веднага се променила. Тя любопитно ги гледа, а усмивката ѝ буквално успя да умили и най-коравосърдечните хора, разкриха колегите от bgkef.com.

Вижте видеото и ще се убедите сами..