Отвара от магданоз или джинджифил регулира месечния цикъл при жените!

2
Добави коментар

Според ново изследване, 7 от 10 жени в някакъв етап от живота си са имали проблеми с нередовния месечен цикъл и това им е предизвиквало притеснения не един или два пъти. Всеизвестно е, че на пазара вече има достатъчно медикаменти, които да подпомогнат уравновесяването на ежемесечната менструация. С тези медикаменти, обаче трябва много да се внимава, защото те се произвеждат на базата на хормони и по този начин, чрез приема им, отключваме производството на едни хормони в организма ни, но подтискаме производството на други, което си е нож с две остриета.

Advertisement:

Advertisement:

Напоследък се забелязва, че доста хора са започнали да наблягат на народните медицина с био-продукти и билки. И за това колегите от chudesa.net разкриха, че вместо дамите да се тъпчат с разни хапчета, за да регулират месечния си цикъл, просто може да си направят страхотна отвара от магданоз или джинджифил.

Приготвянето на отварата от магданоз е изключително проста. Просто запарвате зелената подправка в тенджера и приемате от отварата по три пъти на ден, топла. А, ако решите да пробвате и отварата от джинджифил, освен че ще регулирате месечния си цикъл, и ще отслабнете. За това свойство на джинджифила се знае от много отдавна, но той не се предпочита от повечето дами, защото има малко особен, леко лютив вкус. Докато при магданоза не е така. А, ако сте експериментатори може просто да сложите малко джинджифил в отварата си от магданоз и така хем ще засилите ефекта, хем ще отслабнете, хем ще регулираме менструацията си.