Детето на тази онкоболна майка трогна до сълзи цяла България!

2
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Тя е 39-годишна майка на име Росица Салорова. До скоро тя и синът ѝ живеели сравнително спокоен и щастлив живот. Докато един ден нещо се объркало.. Роси получила силен кръвоизлив и това поставя началото на нейния кошмар. 

След редица прегледи и поставени най-различни диагнози, накрая Роси се подложила на Биопсия, която разкрила, че жената има локален тумор на маточната шийка. Разбира се, жената не се задоволила само с един преглед и продължила да търси и други мнения, но в крайна сметка всички уж добри лекари у нас просто я препращали към частните си кабинети, а тя е категорична, че не желае да бъде касичка за българските доктори. 

В ефира на ТВ7 жената споделила, че накрая решила да се свърже с италианския лекар Тулио Симончини – известен с методите си за лечение със сода, който установил, че туморът е голям и Роси трябва да се оперира в Сърбия. Но операцията струва 12 хиляди евро-сума, непосилна за майката. 

До сега приятелите ѝ от църквата, която посещава, са ѝ събрали около 3-4 хиляди лева, а тя със свои познати е прибавила към тях още 1000. Но събраните парички изобщо не се и доближават до желата от сръбската клиника сума. 

Самата Роси споделя, че често плаче, но се крие от сина си, за да не му е мъчно. А той, пък, успя да разплаче десетки зрители, след като показа писмото, което е написал до Дядо Коледа. В него пишело, че тази година иска майка му само да оздравее, за да си играят пак заедно и да се разхождат както преди. Сега това било невъзможно, защото на Роси постоянно и е лошо и не се чувства добре.

Пред камерата на телевизията Роси коментира, че ако ѝ е писано ще събере парите и ще се излекува. А, ако ли не ще си продължава така, разкриват колегите от flagman.bg.

Ако имате желани и възможност да помогнете на Росица, можете да го направите чрез дарение на дарителската ѝ сметка в Юробанк:

BG30BPBI79404026994802
Росица Петрова Салорова