Млада жена се нуждае спешно от нашата помощ! Вижте историята ѝ!

2
Добави коментар

Това е историята на 32-годишната Моника от Стара Загора, която e и майка на 11-годишно момиченце. 

 

Advertisement:

Advertisement:

 

Само преди 2 месеца Моника Михайлова разбира, че има кисти в гръбнака, които застрашават живота ѝ. А лечението не търпи отлагане. Диагнозата е била поставена в Американския институт за гръбначна хирургия, а от там лекарите са обяснили, че вариантите Моника са два- операция в Кипър срещу 80 000  лева, която да се направи най-късно в края на септември месец, или живот в инвалидна количка и зверски болки. 

 

За съжаление, Моника няма много време да събере парите и за това се обърнала към Комисията за лечение в чужбина. Именно те могат да покрият до 80% от стойността на цялата операция, но до сега отговор на молбата на Моника няма, забележете, защото от Комисията почти всички са в отпуска. А времето минава и Моника губи своя шанс да се оперира в чужбина и да спаси живота си. 

 

Благодарение на много благотворителни акции, за сега Моника е успяла да внесе само капарото за операцията в кипърската болница. Остават, обаче, още 60 хиляди лева, които по принцип е трябвало да ѝ бъдат отпуснати от Комисията за лечение в чужбина. Но отговорът от там все още се бави, тъй като отпуските на всички членове все още не са приключили. А време няма.. 

 

За това нашият екип Ви призовава, ако имате възможност, помогнете на Моника да плати за животоспасяващата операция, като дарите едно левче. Не повече. Все пак капка по капка, вир става. Дайте шанс на жената да пребори кистата и да продължи отглеждането на 11-годишната си дъщеря, защото тя е и самотна майка, коментираха колегите от ПИК. А данните за дарителската сметка, на която можете да направите своето дарение са:

 

 

БАНКА ДСК-Дарителски сметки

 

ТИТУЛЯР: МОНИКА МИХАЙЛОВА

 

ВАЛУТА: ЕВРО

 

IBAN: BG31STSA93000022815969

 

ВАЛУТА: ЛЕВА

 

IBAN: BG97STSA93000022832920