Къща за гости „Фонтана“

1
Добави коментар

Къща за гости Фонтана в Баните се радва на красиви родопски гледки и спокойствие. Освен чудесно разположение, симпатичната постройка ще Ви предложи и допълнително улеснение – на територията ѝ ще откриете МАГАЗИН за хранителни стоки, пресни плодове и свежи зеленчуци!

Местата в къщата са разпределени в ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ. Всички са подсигурени със собствени санитарни възли, обзаведени са много уютно и предлагат редица удобства. Ще имате КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Стаите разчитат и на ОТОПЛЕНИЕ!
На лице е ОБОРУДВАНА КУХНЯ, в която сами можете да приготвяте храната си. 

МЕХАНА, решена в автентичен родопски стил с ГОЛЯМА КАМИНА, също ще Ви очаква. Тук ще можете да опитате истински родопски специалитети! Сервирани биват и всякакви ястия от националната кухня.

Къща Фонтана ще се погрижи за приятното Ви прекарване, предоставяйки на услугите Ви чудесен ЗАКРИТ БАСЕЙН, в който да плувате и разпускате. Приятно място за релаксиране ще е и ВАНАТА. И двете съоръжения са пълни с минерална вода! В поддържания зелен двор пък има ШЕЗЛОНГИ, на които да се излегнете в топлите дни!

Ако търсите приятно място за отдих сред природата, където да се радвате на спокойствие и прелестни гледки, да дишате чист въздух и да пиете кристална минерална вода, то това е Вашето място!