Директни полети от Летище Варна до Копенхаген, Стокхолм и Хелзинки

30
Добави коментар
DSTours
DSTours

Директни полети от летище Варна до Копенхаген, Стокхолм и Хелзинки

 

 

Скандинавските страни са известни с високият си стандарт на живот в съчетание с красива природа и богата култура. Това ги превръща от една страна в желано място за живеене и работа от много българи, както и в предпочитана дестинация за екскурзия в чужбина. Голям брой български студенти избират именно университетите на Скандинавските държави.

От своя страна Северноевропейските държави традиционно изпращат голям брой туристи по топлото ни Черноморие. Това налага необходимостта от чартърни полети, които да ги свързват с морската ни столица през летните месеци.

Добрата новина е, че от удобството на тези полети можете да се възползвате и Вие в случай, че Ви се налага да летите до Скандинавските страни през този период. 

Чартърните полети са добре познати и все по- търсени от вас нашите клиенти. Пътуването с директен полет е винаги предпочитан вариант пред прекачвания, чакане по летища и бързане за следващата връзка. Освен традиционните вече чартърни полети от Варна и Бургас до Германия, Австрия, Чехия и Швейцария, от офисите на Ди Ес Турс можете да закупите и еднопосочни и двупосочни самолетни билети за чартърни полети от Варна до Скандинавските страни: Швеция (Стокхолм), Финландия (Хелзинки) и Дания (Копенхаген).

Поради отдалечеността си от нашата страна, пътуването до Швеция, Финландия и Дания е много по- удобно и достъпно с директните полети от Варна до Стокхолм, Хелзинки и Копенхаген (и обратно), от които можете да се възползвате през пролетта и есента на 2016 та година. Те започват да се изпълняват в началото на април месец и приключват в края на октомври. Цените започват от 100 евро за еднопосочен билет в началото и края на сезона и достигат до 180 – 190 евро в зависимост от датата на пътуване. Както знаете летните месеци са най- натоварени за Летище Варна и за съжаление в средата на сезона трудно се намират свободни места по тези дестинации, затова побързайте да резервирате вашият самолетен билет за полетите от 02. април до средата на май – (всяка събота), както и от средата на септември до 30. октомври (също през уикенда).

Подробно разписание на полетите от Варна до Стокхолм, Копенхаген и Хелзинки с дати, часове и цени можете да разгледате тук. За да резервирате желаният от Вас самолетен билет е необходимо да се свържете с  нас на 052 607 609 – Варна и 056 826 355 – Бургас или да дойдете на място в офисите ни.

Ако и на вас скоро ви предстои пътуване до Швеция, Финландия или Дания, независимо по каква причини не пропускайте да разгледате забележителностите на техните столици и да се насладите на атмосферата им.

 

За повече информация и резервация на самолетни билети от Варна до Стокхолм, Копенхаген, Хелзинки и обратно, свържете се с Ди Ес Турс! 

 

 

Полезни връзки:

Екскурзии и почивки | Екзотика  | Самолетни билети | Чартъри Германия  | Хотели | Други услуги